Pre nego što spavate s muškarcem, obratite pažnju na nekoliko detalja u njegovom ponašanju koji će vam pokazati koliko je dobar u krevetu

Posmatrajte znake.
Nekoliko jednostavnih znakova u ponašanju muškarca može suprotnom polu reći više nego hiljadu reći. Evo nekoliko detalja na koje bi dame trebalo da obrate pažnju, a na osnovu kojih lako mogu da zaključe da li su pripadnici jačeg pola u krevetu prave zveri.

Vodi računa o izgledu
Muškarac koji izuzetno vodi računa o tome da mu se cipele uklapaju uz jaknu i ostatak garderobe vrlo je pedantan, pa će ta njegova osobina doći do izražaja i tokom seksa. Njemu će biti važno da u krevetu uživate podjednako kao i on, da biste na kraju došli do vrhunca. Oni muškarci koji paze na detalje kad je reč o odevanju biće i dobri ljubavnici, jer će tokom seksualnog čina takođe voditi računa o najmanjim sitnicima koje će vas dovesti do ludila. Ipak, morate da vodite računa s takvim pripadnicima jačeg pola, jer ukoliko previše misle na sebe i svoj fizički izgled, u krevetu mogu da budu krajnje sebični.

Uživa u hrani
Nije nepoznato da je muškarcima jedna od najvažnijih stvari u životu hrana. Oni tipovi koji uživaju u ukusima potpuno će se prepustiti zadovoljstvu i tokom seksa. Ako tokom jela razgovara s vama, umesto da mu je sva pažnja usmerena na utoljavanje gladi, znači da će i u krevetu misliti na vas i predati vam se. Još bolji seks možete da očekujete s muškarcem koji voli da isprobava nove ukuse i deli ih s vama.

Sportisti su uvek dobrodošli!
Način života muškaraca koji se bave sportom potpuno je drugačiji od onog koji vode „obični“ momci. Oni su navikli na timski rad, imaju sjajnu koordinaciju pokreta, a tome treba dodati i njihovu odličnu kondiciju, kao i fenomenalno izvajano telo. Jasno je da je jedan takav muškarac potpuno zadovoljan sobom, pun samopouzdanja, pa će tako biti spreman da vam pokaže sve što ume da uradi. A ume dosta toga!

Pametan je
Pripadnici jačeg pola koji vole da čitaju i imaju različita interesovanja, poput filmova, putovanja ili neke umetnost, obično su dobri ljubavnici. Objašnjenje za to je jednostavno. Ukoliko mnogim stvarima pristupa sa interesovanjem, tako će biti i s vama, pa će vam ostaviti prostora da mu pokažete šta volite, koliko i na koji način. Takođe, ako je obrazovaniji, znaće lepo da se izražava, a to u intimnim trenucima može da bude samo plus. Ipak, čuvajte se sveznalica jer umeju da budu umišljene.