Sesil Čao poverio je lokalnom dnevnom listu da je primio stotinjak ponuda potencijalnih zetova otkada je ponudio 500 miliona honkonških dolara onome ko uspe njegovu kćerku odvesti pred oltar

HONG KONG – Za mentalno zdravlje svoje porodice, molim te tata, povuci taj oglas“, napisala je očajna Žiži Čao (33) i naglasila da neće prihvatiti brojne zahteve prosaca, koji se nude na postanu njeni prijatelji na Fejsbuku.

Dok ponudeprosaca i dalje pljušte moli svog oca da povuče ponuđenu milionsku nagradu za muškarca koji je uspe zavesti i tako spasiti lezbijske veze.

"Odakle samo dolaze? Iz Jerusalima? Etiopije? Istanbula? Smešno", piše Žiži Čao.

Njen otac milijarder Sesil Čao poverio se lokalnom dnevnom listu da je primio stotinjak ponuda potencijalnih udvarača otkada je ponudio 500 miliona honkonških dolara ( oko 65 miliona američkih dolara) onome ko uspe njegovu kćerku odvesti pred oltar.

Priznao je da "zasad nije imao vremena pročitati pisma. Moram da razgovaram sa Žiži. Ima i onih koji tvrde da ne žele novac, samo se žele susresti sa mojom ćerkom", kaže otac.

Njegova ćeka u međuvremenu se moli da se u njihovom gradu dogodi neki energetski slom kako bi "dobila malo mira od poplave poruka na internetu".

Otac je oglas odlučio objaviti kada je saznao da se njegova ćerka u Francuskoj verila sa devojkom sa kojom je u sedmogodišnjoj vezi.