Upišite kurs nekog stranog jezika, pročitajte dobru knjigu, ali mislite i o svojoj figuri

Snaga, samopouzdanje, dobri automobili, fatalni šarm i lepe žene skoro svaki muškarac barem jednom je poželeo da bude Džejms Bond.

Tajna privlačnosti agenta 007 je njegovoj uglađenosti. Ona se ne svodi samo na elegantno oblačenje i poznavanje vrhunskih vina - pravi zavodnik mora da bude zanimljiv, širokih interesa i vešt sa rečima. Međutim te osobine nećete steći ako buljite u televizor ili kompjuter.

Upišite kurs nekog stranog jezika, pročitajte dobru knjigu, ali mislite i o svojoj figuri. Bavljenje borilačkim veštinama ili padobranstvom je najpoželjnije, ali i trčanje i odlazak u teretanu neće biti naodmet. Smisao za humor još je jedan element seksepila Džejmsa Bonda. On će u svakoj situaciji pronaći ironiju sudbine, sažeti je u jednu rečenicu, ako je moguće sa seksualnim značenjem, ali zadržaće ozbiljan izraz lica. Iako žene privlače muškarci sa smislom za humor, večno nasmejani tipovi su im odbojni.

Krenite u akciju

1. Uvek budite okruženi lepim ženama

Tip koji sam stoji u ćošku nikada neće delovati toliko privlačno kao onaj koji je u društvu lepe žene. Ni agent 007 ne bi bio toliko fatalan da nije imao pored sebe fatalne "Bondove devojke". Kopirajte ga i pre izlaska pozovite zgodnu prijateljicu da vam pravi društvo i lepe žene će se prosto lepiti za vas.
Adrenalin potiče seksualnu želju

Džejms Bond juri automobilima, skače iz aviona, spušta se niz liticu... ponekad čak i u ženskom društvu. Zbog toga je i privlačan - istraživanja pokazuju da adrenalin podstiče seksualno uzbuđenje. Ako želite uspeh, pozovite je na rafting, vožnju u luna-parku ili se pozovite devojku na sastanak na vrh nekog tornja.
Bond ne zna šta je stres

Džejms Bond je privlačan zbog toga što uspeva da zadržati hladnokrvnost i u najstresnijim situacijama, a žene podsvesno traže muškarca koji ih može zaštititi.