Direktoru i profesorima trebalo 6 godina da otkriju čime se njihovi učenici zanimaju

Šokantno!

Dečaci iz škole napravili "Ligu u seksu". Naime, učenici srednje škole u Pijemontu osnovali su pre šest godina ligu u seksu koju su nazvali Liga drolja, a devojke ništa nisu znale o tome. Mladići su bodove za ligu skupljali na osnovu "dokumentacije u svojim seksualnim aktivnostima".

Direktor škole i profesori u petak su o svemu obavestili roditelje, ali još niko ne zna ko je osnovao ligu. Mnogi učenici su prisiljeni da učestvuju u ligi, dok su neki svojevoljno pristajali da bi se uklopili u društvo.

Profesori se nadaju da će zajedno sa roditeljima deci pružiti podršku i naučiti ih da se jedni prema drugima ponašaju dostojanstveno. U pismu koje je direktor škole poslalo roditeljima piše da ne smeju da "zatvare" oči pred celom situacijom, ali i da ne treba da se pretera sa osudama.

Neki od roditelja se slažu sa direktor, dok neki roditelji insistiraju da se krivac nađe i kazni. Škola se ne smatra da treba da sprovede istragu jer se ne oseća odgovornim jer se delatnost nije dešavala na njihovom terenu.

http://www.youtube.com/watch?v=WYflxtPRFU0