Raspitajte se da li ona više voli intimnu prošnju ili joj prija da svoju ljubavnu sreću podeliti sa nepoznatim ljudima

Prosidba je intiman čin i praćen je jakim osećanjima. Zato pre nego što se se odlučite da je zaprosite na nekoj utakmici, budite sigurni da mesto i način koji ste odabrali donekle odgovara vašoj lepšoj polovini.

Raspitajte se da li ona više voli intimnu prošnju ili joj prija da svoju ljubavnu sreću podeliti sa nepoznatim ljudima.

Prosidba na utakmici

Ako želite da je zaprosite na sportskom događaju, prvo sa partnerkom razgovarajte o braku. Saznajte kakav je njen stav da se ne bi osećala neugodno ispred nekoliko hiljada ljudi. Brak je zajednička odluka, a vaša lepša polovina ne bi trebalo o tome da prvi put čuje na utakmici. Takođe, posmatrajte njene reakcije i na sve češće takve prosidbe koje se prikazuju u medijima. Ako na njih reaguje s gnušanjem, zaboravite prosidbu na utakmici, bez obzira koliko ste to dobro i romantično smislili. Ako je prosidba za nju isključivo intimni čin, prošnja na utakmici njoj neće biti toliko posebno kao vama.

http://www.youtube.com/watch?v=GXUphyeOjko

Prosidba u avionu

Pazite na mesto gde želite da je zaprosite i nemojte da je uhvatite u zamku, a avion može upravo da učini. Dajte joj do znanja da ne treba odmah da odgovori već da dobro razmisli kako se ne bi osećala da je pod pritiskom. Razmislite i o opciji da vas odbije jer bi sledećih nekoliko sati leta mogli biti neugodni, a uz to ćete imati i publiku.

http://www.youtube.com/watch?v=kxTAjVGN4CE

Prosidba u Meku

Čak i ako ste se upoznali u Meku, ženama nimalo romantično ne zvuči prosidba uz miris prženih krompirića. Pre nego li kleknete, saznajte što očekuje i što joj se sviđa i da li je spremna da svoj intiman trenutak podeli s nepoznatim ljudima.

http://www.youtube.com/watch?v=nnyKkA05nYw