Žene treba da shvate da muškarci seks ne zamišljaju kao romantičan film. Njima je bitna fizička privlačnost.

U seksu treba biti maštovit i pun samopouzdanja, a da bi vas partner zadovoljio, morate da mu pokazati što vas uzbuđuje, napominje seksualni terapeut dr Čaves

"Jednako kao i na vezi i na seksualnom životu treba da se radi, a žene treba da shvate da muškarci seks ne zamišljaju kao romantičan film. Njima je bitna fizička privlačnost. Umesto toga iznenadite partnera seksom na brzaka, budite nepredvidljivi i zbog toga će vas još više poželeti", savetuje seksualni terapeut dr Hernando Čaves.
Istražite telo

Ako ne možete da zadovoljite sami sebe, teško da to može vaš partner. Što vi bolje razumete svoje telo, to ćete lakše postići vrhunac zato pokažite partneru što vas uzbuđuje i pomozite mu da vas dovede do orgazma. Ono što muškarca uzbuđuje najviše od svega jeste činjenica da može da dovede partnerku do orgazma.

Seks igračke kao začin

Muškarci ne vole rutinu u seksu, pa se nemojte bojati da predložite upotrebu seksi igračaka. Upravo to može da začini vaš seksualni život koji je upao u rutinu. Masaža uljem ili upotreba lubrikanata mogu da pojačaju sva čula.

Potražite nove erogene zone

Dodirivanje i ljubljenje određenih delova tela budi sva čula, pa se nemojte ograničavati na standardne erogene zone kao što su grudi ili njegov vrat. Istražite područja kao što su uši, unutrašnjost bedara, stopala i unutrašnji deo kolena.

Igrajte se ćorave bake

Ako želite da razbijete rutinu u krevetu iskoristite povez za oči, a za to vam može poslužiti ili kravata ili marama. Dopustite partneru da se umesto na vid osloni na druga čula.

Glumite

Pretvaranje da ste neko drugi može da rezultira intenzivnim seksom, drugačijim od onog na koji ste navikli, a upravo vam maske pod kojima se skrivate omogućavaju da se u potpunosti prepustite.

Tu su i društvene igre

Partija pokera može biti jako uzbudljiva ako je igrate goli. Igre su nepredvidljive i upravo im to daje posebnu čar, pa tako dok igrate, vi odlučujete šta partner treba da skine...