Iznosimo vam nekoliko „sitnica“ koje ženama poprilično uništavaju uživanje u seksu

Bonton u krevetu.
Ako imate sreće, seks sa partnerom uvek će vam biti dobar, ali se neretko dešava da se zbog nekih loših muških manira gužvanje postelje pretvori u pravi fijasko. Ruku na srce, muškarci u krevetu umeju da budu toliko nevaspitani da je to neprijatno i prepričavati. A evo nekih situacija koje se događaju usled muške nemarnosti, a zbog kojih seks uvek ispadne loš.

Preterano korišćenje jezika
Nije svakoj ženi prijatno kada muškarac preterano koristi jezik na određenim delovima njenog tela. Dragi muškarci, nemojte dozvoliti da se partnerka oseća kao da je sladoled koji morate da poližete u rekordnom roku. Budite nežni i tu prikupite poene.

Postavlja pitanje: „Je li bilo dobro?“
Retko koja žena će posle seksa partneru reći da nije bilo dobro. A kako je stvarno bilo, videćete po njoj. Zato konačno prestanite da postavljate to preglupo pitanje.

Kaže „ups“ kada pukne prezervativ
Ovo za žene nije mala stvar i nikada, ali nikada se s tim ne treba šaliti. Ako vam se ovakav peh već desi, nemojte se ponašati kao da vam je pukao balon zvakaće gume.

Previše priča
Ako je za vreme seksa pitate kako je provela dan, to će je iznervirati. Ako počnete da pričate o tome kako ste vi proveli dan, takođe ćete je iznervirati.
Ako pričate više nego što je ljubite, opet ćete je iznervirati. Zato prestanite s tim jer u tim trenucima ona pokušava maksimalno da se opusti.

Ispušta vetrove
U redu, svakome se može desiti da pusti goluba, ali ako se to događa prečesto ili ako to radite namerno misleći da bi partnerki moglo biti smešno ili makar simpatično, grdno se varate. To uopšte nije seksi!

Pokušaj analnog seksa
Osim ako vam partnerka nije jasno dala do znanja da želi analni seks, ni u ludilu tamo ne pokušavajte da uđete „slučajno“ i na prevaru, jer se ta namera veoma lako provali!

Poze iz pornića
Vaša partnerka nije Džena Džejmson i ne tražite od nje da bude porno diva. Ona možda ne može da stavi noge iza vrata jer nisu sve žene jednako razgibane, ali s njom sigurno možete da isprobate poze u kojima se takođe veoma uživa.

Gleda TV
Teško vam je i da zamislite da se ova radnja našla na spisku? E pa, verovali ili ne, neki muškarci za vreme seksa i to rade. Ako ona to ikada primeti, više nikada neće biti opuštena kao ranije, jer ste upravo pokazali da vam je seks s njom izuzetno dosadan.