U kalendaru slikale su se u seksi donjem vešu poziraju u raznim pozama aludirajući na mukotrpan put koji bi njihova deca morala da prepešače svaki dan
SUPER MAME: Skinule se za svoju decu Autor: undefined

Mama se skinule za decu.

Špankinje, majke koje su se odlučile da se skinu, snimile su erotski kalendar kako bi svojoj deci obezbedile prevoz do škole.

Naime, njihovoj deci je ukinut besplatan prevoz jer po novom zakonu njihova škola nije dovoljno udaljena da bi dobili prevoz, pa su se majke odlučile na radikalan potez. Ispostavilo se da je to bio odličan potez jer su za samo mesec dana sakupile novac za prevoz u naredna tra meseca za 83 deteta.

Mame su se našle u zatvoru jer su uhapšene zbog ilegalne prodaje kalendara, ali su puštene jer je novac išao u dobrotvorne svrhe.

U kalendaru one u seksi donjem vešu poziraju u raznim pozama aludirajući na mukotrpan put koji bi njihova deca morala da prepešače svaki dan.

"Deca moraju da se penju na planinu, pa da se spuštaju ksko bi došla do škole. Mnogi su nas kritikovali i sugerisali da smo mogli prodavati hranu koju spremimo, ali nebismo skupili pare ni upola manje nego sa erotskim kalendarom. Naši muzevi su ponosni na nas", zaključila je jedna od majki.