Izađite iz spavaće sobe, iskoristite ostale delove svog stana i dobro se zabavite!

Kupatilo - Opuštajuće tuširanje može da se završi odličnim seksom. Ako imate veliku kadu, iskoristite je za pozu u kojoj ćete biti na partneru, a u tuš kabini pustite mašti na volju. Ako vam ni to ne odgovara, neka partner sedne na poklopljenu dasku WC šolje, a vi mu se pridružite odozgo.

Kuhinja - Psiholozi tvrde da muškarci obožavaju seks u kuhinji jer ga povezuju s hranom i osećajem da neko brine o njima. Zato iskoristite radnu ploču tako što ćete sesti na nju i pustiti partnera da vam priđe između nogu.

Trpezarija - Kome treba krevet ako imate veliki sto? Lezite na njega i tako isprobajte jednu od najboljih misionarskih poza, stavljajući svoje noge na njegova ramena. Ne zaboravite i da se stolice takođe odlično mogu iskoristiti za sjajan seks. Samo pokažite partneru da sedne i uzmite stvar u ruke...

Dnevni boravak - U ovoj prostoriji imate niz opcija - od poda, stolica, fotelja, kauča... A za pozu u kojoj je partner otpozadi, žena se može prebaciti preko naslona ili bočne stranice troseda.

Hodnik - U ovom delu stana najlakše je iskoristiti zid. Naslonite se prednjim delom tela na njega, raširite ruke i noge i prepustite se partneru.

Kuhinja

-Ovo je idealno mesto da oživite scenu iz mnogih filmova u kojoj stvari i papiri lete sa stola, a par se predaje strastima. U pozi u kojoj je žena prednjim delom tela naslonjena na sto partner je otpozadi, a ruke su mu slobodne za dodatnu stimulaciju klitorisa.