Žene muškarce, one žele njihov organ koji nemaju, ona se formira u tri-četiri godine, kada devojčica napušta majku i želi da se uda za oca

ZAGREB - Uspešne žene kastrile su današnje muškarce, bar tako misli slovenski seksolog i psihoanalitičar Roman Vodeb.

Naime, u emisiji Danijele Trbović "8. kat" pričao je o uspešnim i slobodnim muškarcima, da bi zaključio da žene samo žele onaj organ koji one nemaju.

"Žene koje misle da vole muškarce, one žele njihov organ koji nemaju. Ta želja je nesvesna, ona se formira u tri-četiri godine, kada devojčica napušta majku i želi da se uda za oca", šokirao je Vodeb.

On je dodao kako ženama novac zamena za muški polni organ. "Novac nije novac, novac je simbol muškog polnog organa. Žene vole novac, ne zato što mogu da kupe nešto što žele, nego na simboličkom nesvesnom nivou", objasnio je svoje tvrdnje.

Rekao je i da su žene feminizmom kastrirale muškarce."U tom društvu imate nekakve funkcije, imate možda više love od muškaraca i na taj način kastrirate muške", rekao je i dodao da muškarci moraju da dominiraju jer imaju aktivan organ.

"Žena ima evo me, lepa sam, imam neku nemoć, atraktivna sam za tebe. Ako žena ima neka postignuća, da je direktor, ona je falična, ona plaši muškarce. Osećamo se kao "ti imaš dužeg nego ja". Alfa žene ne postoje, one nemaju seksualni život, one se samo "kurče s nekom delatnošću", zaključio je.