Skandalozni mladi Britanci u šou "What Happens In Kavos" simuliraju seks, povraćaju jedni na druge, piju urin, a pojedinci su imali seks sa više od sto devojaka
RAZUZDANI: Uživo imaju seks s kim stignu Autor: 24sata.hr

Britanski šou 'What Happens In Kavos", koji se emituje na Kanalu 4, prikazuje skandalozne mlade Britance na godišnjem odmoru ili tokom rada u grčkim odmaralištima.

Razuzdani Britanci u ovom šou simuliraju seks, povraćaju jedni na druge, piju urin, a pojedini su imali seks sa više od sto devojaka.

Tokom pijanog krstarenja barmenu Vilu (21) rečeno je da će biti kažnjen zbog spavanja s istom devojkom više od tri puta. Za kaznu morao je da popije nečiji urin.

Sedećeg dana on i njegovi prijatelji Ben i Kolin otišli su u lokalnu kliniku zbog testiranja na polno prenosive bolesti. Ben i Kolin su otkrili da imaju bakterijske infekcije koje bi mogle izazvati neplodnost ukoliko ih ne budu lečili.

U šou se pojavljuje i Deril (22). Na odmor je stigao sa grupom prijatelja i priznao da još nije spavao s devojkom.

- Jedan od mojih prijatelja je imao seks sa 100 devojka. Na noć je imao jednu ili dve - hvalio je prijatelja jedan od razuzdanih muškaraca.

Šokirani gledaoci na Tviteru su oštro kritikovali ovaj šou.
- Pogledao sam što se događa u Kavosu i mogu sa sigurnošću reći da se osećam bolesno. Ovaj Kavos je odvratan. Gledala sam ga pet minuta i morala sam da ugasim TV. Odvratno - neki su od komentara na Tviteru.