Ivana Miličević proslavila se po scenama seksa u kojima pokazuje sve svoje atribute bez imalo srama

HOLIVUD - Ivana Miličević, Hrvatica rođena u Sarajevu, glavna tema je u kuolarima u Holivudu, ali u Hrvatskoj zbog erotskih scena u novom serijalu "Banshee", gde glumi zajedno sa Rasom Blekvelom.

Mnoge scene nabijene su erotikom pa više liče na klasični pornić, tako da su njene glumačke sposobnosti u drugom planu. U 10. epizodi erotika je dostigla vrhunac: Ras Blekvel, koji glumi Gordona Houpvela, zadovoljava je, a ona se izvija od uzbuđenja i scena traje neuobičajeno dugo.

Kad je Ivana imala pet godina njena porodica je emigrirala u Ameriku. Odrasla je u Mičigenu i ima dva mlađa brata, Tomu i Filipa. Otac Damir je radio klanici, a majka Tonka je domaćica.

Dok je išla u srednju školu Ivana se bavila manekenstvom. Plesala je u grupi "Troy Kids on the Block", tribjut grupi za "New Kids on the Block".

Glumačku karijeru je započela odmah nakon mature. Prvu ulogu dobila je u trileru "Enemy of the State". Nakon toga glumila je u televizijskim serijama "Čarobnice", "Seinfeld", "Felicity", "Nash Bridges", "Dadilja", "Buzzkill", "Buffy ubica vampira", "Yes, Dear", "Chuck", "Doktor House", "Prijatelji", "Vegas", "Frikovi", "Hawaii Five-0" kao i u brojnim drugim.

Glumila je u "Kasino rojalu " Valenku, a imala je uloge i u "Nebu boje vanile", "Paničnoj poteri" i filmu "Samo nebo zna". U videoigrici "Command & Conquer: Red Alert 3" Ivana je sovetski špijun Daša Fedorovič.