Postoji nekoliko degutantnih stvari koje dame čine tokom seksa. Grubo štipanje bradavica, loš oralni seks i guranje prstiju na nedozvoljena mesta neke su od njih

Pazite šta radite!
Verovali ili ne, postoje trenuci kad žena tokom seksa i te kako može da odbije svog partnera. Dakle, nisu muškarci uvek ti koji su pregrubi ili previše navalentni. Evo čime žene najčešće odbijaju svog ljubavnika.

Ugrizi tokom oralnog seksa

Oni muškarci koji vole da žena grize tokom oralnog seksa su vrlo, vrlo hrabri i njih je vrlo, vrlo malo. Većini muškaraca ta igrica nikako ne prija, pa je zato zaobilazite u velikom krugu.

Sisanje testisa

Jedna je stvar kad se, tokom oralnog seksa, igrate testisima svog ljubavnika ili ih vešto ližete. Ako počnete da ih sisate i gurate duboko u usta, za mnoge će to postati neprijatno i veoma bolno iskustvo.


Penis nije lizalica

Iako je većina muškaraca i više nego zahvalna kad žena počne da se spušta nadole, veoma brzo ih može razočarati. Naime, postoji dobar, ali i veoma loš oralni seks. Kad ližete njegov penis a da ga ni u jednom trenutku ne dodirnete usnama, taj čin se pretvara u veoma iritantnu radnju, koja ga udaljava od užitka.

Nesigurni ste

U redu je da žena ponekad u krevetu bude stidljiva, ali kad postane nesigurna u ono što radi, to vodi samo jednom - lošem seksu. Ako niste iskusni pa, da biste to sakrili, nešto nevešto petljate „tamo dole“, umesto da se spontano prepustite zadovoljstvu, on će to odmah primetiti i to će ga odbiti.

Guranje prstiju tamo gde im nije mesto

Kad je teč o anusu, muškarci su vrlo osetljivi. Tačno je da postoje oni kojima prija maženje anusa tokom seksa, ali morate biti vrlo oprezne. Ako se odlučite na tu avanturu, budite nežne, idite polako i pratite njegove reakcije. Ako mu postane neprijatno, obavezno stanite.

On uživa, a vi se povlačite

Kad u sobi počnu da odjekuju njegovi uzdasi zadovoljstva, nemojte da vam padne na pamet da prekinete ono što radite. U tim trenucima slušajte partnera, nemojte sami da zaključujete kad bi trebalo promeniti radnju.

Odbijate da probate nešto novo

Na dobrom seksu se stalno mora raditi, naročito ako ste u dugoj vezi ili braku. Zato, otpustite kočnice i, ako vam partner predloži da isprobate neku novu pozu ili „igricu“, pristanite i uživajte. Iznenadićete se šta još možete saznati o sebi i koliko će vam sve to prijati.

Boli ga, a vi i dalje terate po svom

Kao što vas vaš ljubavnik sluša i poštuje vaše želje, slušajte i vi njega. Ako vas u jednom trenutku oralnog seksa prekine i kaže da je postao preosetljiv, obavezno ga poslušajte i prestanite, jer će se u protivnom uživanje pretvoriti u muku.


Jako štipanje bradavica

Muškarci imaju bradavice da biste ih ljubili, lizali i lagano sisali, a nikako da biste ih štipali! Njima je, baš kao i vama, taj deo tela vrlo osetljiv - kad se jako stiskaju, to izaziva užasnu neprijatnost.