Vaginalno područje tretira se parom, različitim biljnim preparatima i kremama, a dlačice se boje u tamnu boju

Brazilska depilacija i ukrasi kristalima na intimnim delovima tela odavno su prestali da budu tabu, a žene širom sveta iz dana u dan pokušavaju da pronađu nove načine koji će im pomoći da njihova vagina izgleda lepše i mlađe.

1. Ružičasta šminka
Neke žene na stidne usne stavljaju ružičastu šminku da bi izgledale lepše. Neke se zadovoljavaju klasičnim rumenilima, a one koje žele nešto dugotrajnije, biraju kremu za izbeljivanje intimnih delova

2. Implantanti
Kod nekih žena bol ne poznaje granice. Šeri Korso, vlasnica firme g2organics kaže da neke žene u vaginu ugrađuju implantante ili kamenčiće da bi dobile na teksturi.

3. Privremene tetovaže
Želite da na intimno područje napišete ime svog novog dečka, a niste sigurni da li će ta veza potrajati? Za to su idealne privremene tetovaže koje američki tatu majstor Robin Tompson stalno radi. "Osmišljene su tako da mogu preživeti pet do sedam seks maratona, a zatim nestaju", kaže Robin.

4. Tupe za vaginu
"Neke žene, koje su ranijih godina laserom uklonile sve dlake tamo dolje, jednostavno žude za dlačicama", kaže Sindi Baršop koja je ovu inovaciju i osmislila. Ove kratkotrajne mini-perike nanose se uz pomoć prirodnih lepila, a traju do tri dana. Stručni naziv za ovaj tupe-merkin.

5. Sokić od breskve
Američka kozmetičarka Poli Blicer otkrila je još jednu ludost koju žene rade da bi pomladile svoju vaginu. "Radi se o tretmanu protiv starenja, samo što se on ne izvodi na licu već na intimnim delovima. Vaginalno područje tretira se parom, različitim biljnim preparatima i kremama, a dlačice se boje u tamnu boju. Takav postupak pomlađivanja nazivamo Sokić od breskve" kaže Poli.