Aplikacija takođe ima mogućnosti i bodovnog sistema kojim korisnik može da postavi izazov i dokaže koliko je predan u seksualnom životu Ova mobilna aplikacija će vam reći koliko ste dobri u krevetu

Spreadsheets je iOS aplikacija koja tokom seksa beleži sve, od toga koliko ste pokreta napravili pa sve do merenja decibela koje osoba proizvede tokom seksa.

Aplikacija funkcioniše putem praćenja podataka o pokretima korisnika i količini proizvedene buke putem akcelerometra i mikrofona ugrađenih u telefon. Nova aplikacija za Ajfon pruža neverovatno detaljan uvid u to koliko ste u mogućnosti da ispunite potrebe partnera. Tako aplikacija beleži dužinu seksualnog odnosa, prati brzinu ritma za vreme seksa kao i nivo buke koju partneri proizvode za vreme odnosa.

Aplikacije snima učestalost vođenja ljubavi, broj ulazaka penisa u vaginu tokom penetracije, kao i broj decibela proizvedenih tokom doživljavanja orgazma.

Aplikacija, koja košta 2,99 dolara, do kraja meseca je na sniženju i može da se kupi za 1,99 dolara. Aplikacija takođe ima mogućnosti i bodovnog sistema kojim korisnik može da postavi izazov i dokaže koliko je predan u seksualnom životu.

http://www.youtube.com/watch?v=Dz4hVQ8cEQ8