Ljubite ga, mazite i on će samo poželite nastavak, ali mu ne dajte da vas dodiruje, jedan je od preporuka za strastvenu igru

Ako želite da vaš partner zajedničko seksualno iskustvo doživi kao najbolje i da vi budete njegova ljubavnica iz snova, poslužite se sledećim trikovima. Uz iznenađenja i korake koje sledi, neće moći da vam odoli, sve i da želi.

1. Pokrenite sva njegova čula
Vid, sluh, dodir, miris i ukus su dobro poznata čula, ali kakva je njihova uloga u seksu? Pre nego što uskočite u krevet, upalite nekoliko sveća i pustite laganu muziku. Nanesite omiljeni ruž, stavite malo parfema i obučite nešto svileno. Kako biste zagolicali patnerovo čulo ukusa, poslužite ga proverenom klasikom, jagodama i šlagom. Za kraj, šapnite mu nešto bezobrazno na uvo i poljubite ga nežno. Biće spreman nakon toga.

2. Zavedite ga seksi odećom
Bondidž kostimi, lateks odelo, kožni pojasevi, perike, ima toliko toga u ponudi što može da posluži za eksperimentisanje u seksu. Ipak, ne morate da nosite tako upečatljivu odeću, ako vam ne prija. I jednostavnije kombinacije mogu da zagolicaju njegovu maštu. Ne umete da hodate na štiklama? Nosite ih samo u krevetu i to će se dopasti partneru. Uz njih možete da obučete i seksi čarape.

3. Igrajte se s njim
Kada preuzmete kontrolu tokom seksa, partner će postati još senzibilniji. Igra toplo-hladno i ona u kojoj vi diktirate pravila daće sjajne rezultate. Recite mu da on ne sme vas da dodiruje, ali da vi smete njega. Ljubite ga, mazite i on će samo poželite nastavak.

4. Iznenadite ga
Ponekad vam se čini da partner želi više seksa od vas? Zašto mu to i ne priuštite, ali uz iznenađenje. Možete da obučete seksi odeću i da sačekate dok vas ne pronađe u spavaćoj sobi ili da pored njega prošetate goli. Obavezno ga pogledajte preko ramena dok hodate nagi i uputite mu poljubac, znaće šta želite.

5. Dodirujte ga kosom
Kosa je jedno od najjačih oružja za zavođenje. Stavite na nju dosta balzama, sjaja, ali i parfema. Tokom seksa dodirujte partnerovo telo kosom, kombinacija mirisa i dodira učiniće da vas želi više.

6. Pošaljite mu poruku
Otkrijte partneru da mislite na njega, ali na sasvim određen način. Možete da mu pošaljte poruku sa jasnom namerom: "Želim te večeras" ili pitanjem "Šta bi želeo da radimo večeras?". Jednostavno je, a daje efekte. On će čitavog dana razmišljati o seksu sa vama, kada dođe momenat da se ispune fantazije, biće baš kako očekujete.