Uživala sam u svakom njenom dodiru punom strasti i jakih emocija. Bila je temperamentna, agresivna, a opet umiljata maca, napisala je starleta

Starleta Nada Đukić Blondi, na snimku koji traje 29 sekundi, ljubi i mazi sa nepoznatom brinetom.

Starleta Nada Đukić Blondi je poznata kao neko ko se ne libi ničega što želi da uradi u životu! U videu koji traje oko tri minuta atraktivna plavuša mazi drugaricu po licu, a zatim kreću strasno da se ljube, dok starleta sve vreme rukom mazi grudi nepoznatoj devojci, koja u momentu prestaje sa sočnim poljupcima i svoje usne spušta ka starletinom poprsju, koje liže i ljubi, a kako možemo da vidimo na snimku, Đukićevoj to i te kako prija.

"Moje prvo seksualno iskustvo sa devojkom desilo se veoma spontano. Kao i uvek, izašla sam u provod sa drugaricama i s obzirom na to da retko konzumiram alkohol, to veče sam ipak odlučila da se malo opustim i proslavim neku meni bitnu stvar, a dve časice su bile dovoljne da probude u meni skrivene želje", napisala je starleta i dodala da je seks probala sa čak dve drugarice, i to nekoliko puta, kao i to da njenom partneru ne smeta njena akcija.

"Uživala sam u svakom njenom dodiru punom strasti i jakih emocija. Bila je toliko slična meni, temperamentna, agresivna, a opet umiljata maca, prepustila sam se uživanju i doživela ono što nikad pre nisam, imala sam odnos sa devojkom", napisala je starleta.

http://www.youtube.com/watch?v=ZVhoC9srdDM