Kristi za dan zaradi i do 1.300 dolara gnječeći i masirajući muškarce velikim grudima i telom od 146 kilograma

Bujna Kristi Lav (34) oduvek je mrzela svoje obline, ali svoje velike grudi je uspela dobro unovi.

Naime, svoje klijente masira ogromnim grudima i zarađuje hiljade dolara.

Kristi, inače iz Atlante, iako ima kvalifikacije za maserku, niko nije želeo da zaposli.

Neke muškarce takva masaža veoma uzbuđuje, a neki čak traže da ih grudima udara po glavi. "Niko nije hteo da me zaposli", kaže Kristi.

Velike grudi su nasledne su u Kristinoj porodici. Njena starija sestra imala je ogromne grudi ali ih je smanjila operacijom.

Kristine grudi su počele vrlo rano da se razvijaju, a već u osnovnoj školi je nosila je B veličinu. "Kada sam završila školu niko nije hteo da me zaposli. Išla sam na razgovore, ali stalno su me pitali da li ću moći dugo da stojim. Moju veličinu vide kao manu i više nikad ne nazovu", kaže Kristi Lav, kojoj je pravo ime Rita.

Odlučila je da pruža maserske usluge kod kuće, a kada ju je jedna mušterija pitala da li hoće da skine majicu, sinula joj je ideja.

"U početku sam bila ogorčena i rekla da ne dajem takve masaže. Stidela sam se svog tela jer sam mnogo velika. Malo sam razmislila i shvatila da bi mogla da masiram grudima. Stavila sam oglas u novine i telefon je počeo konstantno da zvoni. Prvo mi je bilo teško, ali sam pristajala da masiram samo uz ugašeno svetlo", priznaje Kristi.

Što je više komplimenata dobijala to se bolje osećala i sada obožava svoje telo. Ipak njena porodica ne odobrava ono čime se bavi i posao smatraju nemoralnim.

Osim gnječenja grudima, takođe radi i "body gliding". Svoje i klijentovo telo namaže uljem i svojim telom klizi po njegovom.

Pošto klijenti dolaze u svim veličinama, s nekima mora da bude posebno oprezna. "Došao je jedan mršavi starac i zamolio za masažu. Pitala sam ga da li se šali, ali on je bio odlučan. Uspeli smo da postignemo kompromis", rekla je Kristi.

Ipak, doktori je upozoravaju da bi trebalo da pripazi na težinu zbog srčanih problema, pritiska i dijabetesa.

http://www.youtube.com/watch?v=ezprFdBL6BQ

http://www.youtube.com/watch?v=RBNRzbFF0hY