Predeo oko vrata je najosetljiviji deo ljudskog tela i to je jedna od primarnih erogenih zona kod muškaraca

Nema ništa bolje od osećaja da ste zadovoljili partnera. Ipak, postoji mnogo žena koje ne mogu da uzbude i zadovolje svog muškarca. Rešenje je svakako svest o tome da i muškarci reaguju na erogene zone.

Evo nekoliko saveta kako da vašem dragom ubrzate puls i učinite vaš seskualni život uzbudljivim.

1. Kosa
Milovanje kose posle dugog i napornog dana će vašem partneru pomoći da se opusti, a može ga čak i uzbuditi. Jednostavno mu prođite prstima kroz kosu i blago je povucite, biće spreman da izvrši svaku vašu komandu.

2. Vrat
Predeo oko vrata je najosetljiviji deo ljudskog tela. To je jedna od primarnih erogenih zona kod muškaraca. Sve što treba da uradite je da mu priđete bliže i polako dišete po vratu. Dodirnite i poljubite predeo oko vrata i odmah ćete primetiti promenu kod vašeg partnera.

3. Uši
Priđite njegovim ušima i sensualno ih poljubite. Partner će vas moliti za još. Ukoliko želite da mu erekcija duže traje, šapnite mu vaše fantazije koje će mu zagolicati maštu.

4. Bradavice
Za razliku od žena, ne uživaju svi muškarci podjednako u stimulisanju bradavica. Ipak, za one kojima to pričinjava veliko zadovoljstvo sigurno se neće buniti ako im partnerka stimuliše ovaj deo tela.

5. Leđa
Ponekad jednostavne stvari pružaju najveće uzbuđenje. Jedna od takvih je i masaža leđa. Priuštite mu masažu mirisnim eteričnim uljima.

6. Donji stomak
Iako vaš muškarac možda nema trbušnjake, donji stomak je mesto koje je vrlo osetljivo na dodir.

7. Unutrašnji deo butina
Unutrašnji deo butina je izuzetno osetljiv i što se više približavate genitalijama, to će se vaš partner više uzbuditi.