Ceo naš brak Ben kuva, čisti i pegla veš, i to svojevoljno. Svako jutro mi donosi kapućino u krevet, a nikada mu nisam ni ispeglala košulju

Kejt Tompson, pisac, najverovatnije je "najgora" supruga u Velikoj Britaniji jer ne pegla, ne kuva, ali ne vodi ljubav sa svojim mužem. Kako kaže, seks imaju svakih 10 godina.

"Moj muž je najljubaznija, najobzirnija osoba na svetu. Ceo naš brak Ben kuva, čisti i pegla veš, i to svojevoljno. Svako jutro mi donosi kapućino u krevet. I radi puno radno vreme", kaže Kejt Tompson.

"Kada Ben stigne s posla kući, zatekne me kako lakiram nokte ili kako sam na Fejsbuku, osim ako nisam za laptopom zbog posla. Ovo možda zvuči sebično, ali ja sam samo iskrena. Nikada mu čak nisam ni ispeglala košulju. Zašto bih se mučila kada to njemu ide bolje nego meni".

"Međutim, ne nagrađujem supruga u spavaćoj sobi. Vodimo ljubav za njegove rođendane, ali samo one "okrugle", dakle svakih 10 godina", rekla je Kejt.

U prvim godinama braka je osećala krivicu, ali kako godine prolaze, ona sad nema problema sa tim.
"Istina je, zapravo, da sam ja previše zauzeta karijerom pisca da bih bila pažljiva supruga. Radim kod kuće i kao većina samozaposlenih, nekada preterujem s poslom.

Često radim do kasno u noć, a i vikendima, što znači da Ben vodi brigu o deci. Čak i kada sam kod kuće, jedno oko mi je uvek na telefonu iz straha da ne propustim neki poziv koji se tiče posla", priča Kejt.

Kejt dodaje da ne želi da je ljudi pogrešno shvate jer ona zapravo voli svog supruga i misli da imaju srećan brak. "Znam da on nikada ne bi zatražio razvod jer zna da sam radoholičarka".

"Istina je da prema njemu osećam ogromno strahopoštovanje zbog toga što on pazi na mene i što brine o deci. On moj život čini lakšim, a on kaže da u tome uživa", rekla je Tompsonova.