Odigraj besplatno u lajvu

Ljubitelji klađenja i dobre košarke spremite se da obradujete vaše Mozzart naloge. Stiže poklon koji će vas motivisati da dobro pogledate ponudu za poslednji susret naših košarkaša u grupnoj fazi takmičenja na najvećoj sportskoj smotri!

Mozzart je ponovo rešio da iznenadi svoje igrače. Ovoga puta je u pitanju POKLON VAUČER od 500 RSD za uživo klađenje, koji se može iskoristiti tokom košarkaškog susreta naših i Južnog Sudana.

Vaučer dobijaš ako do subote do 21 čas odigraš tiket sa minimalnom uplatom od 1000 RSD i kvotom od bar 3,00 uz meč Srbija - Južni Sudan.

Pravo zadovoljstvo biće iskoristiti ga za patriotski tiket na naše, koji igraju odlučujući meč grupne faze. U direktnoj borbi za drugo mesto i plasman u četvrtfinale smo favoriti. Kvote su apsolutno nedvosmislene i prema njima su naši ubedljivi favoriti. Za pobedu u hendikepu granica je -14,5 poena, a kvota je 1,90.

Prošle godine na Svetskom prvenstvu, Orlovi su slavili sa 32 razlike, a zanimljivo je da su tada slavili u svakoj četvrtini.

Promo