U najboljim igračkim godinama, da li je vreme za novi iskorak?

Kako ekskluzivno HotSport saznaje, Vojvodina i švajcarski Lugano su veoma zainteresovani za kapitena i napadača Železničara iz Pančeva, dvadesetšestogodišnjeg Lazara Romanića.

Švajcarski predstavnik u kvalifikacijama za Ligu Evrope prati srpskog napadača već duže vreme, njihovi predstavnici bili su Humskoj i gledali utakmicu između Partizana i Železničara i prema informacijama koje poseduje HotSport deluje da su vrlo blizu dogovora. Lazar Romanić ima EU pasoš zbog toga klub koji vodi Matija Kroći Torti ima prostora da ga angažuje.

partizan-vs-zeleznicar-04082024-0060.jpg
Dusan Milenkovic/ATAImages 
foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

Njima je potreban igrač koji može da im ekspresno pomogne i u tu sliku se savršeno uklapa Romanić zato što je u takmičarskoj formi i sigurno jedan od igrača koji po svojoj fizici može da pravi razliku u onome što traži ozbiljan fudbal danas.

Pored Lugana, za usluge Romanića interesuje se i Vojvodina, koja je u velikom problemu od kada se povredio jedan od ključnih igrača ekipe Aleksa Vukanović, a kao idealnu zamenu za njega vide napadača „Dizelke“ koji je u najboljim igračkim godinama i ima veliko internacionalno iskustvo nastupajući u elitnom rangu Grčke, za ekipu Lamije.

On je na prethodnih sedam utakmica u domaćem prvenstvu uključujući baraž za opstanak u Superligi Srbije postigao pet golova i imao isto toliko asistencija i na taj način postao predvodnik pančevačke „Dizelke“.

Promo