Utakmica prvog kola Lige šampiona se igra u četvrtak, 19. septembra, od 18:45. 

Razlog br. 1: Marakana je dom najjače fudbalske atmosfere u Evropi

Nastavite niz: Dinamo Tbilisi, Krasnodar, Liverpul, Bode Glimt …  

Ne postoji osoba koja je bila na jednoj od legendarnih evropskih utakmica Crvene zvezde - koja se ne naježi kad se seti atmosfere. 50 hiljada ljudi, svi kao jedan, u epicentru evropskog fudbalskog ludila. 

IMG_3667.JPG
promo 

Najiskusniji Zvezdaši kažu da je čuveni huk beogradske Marakane najjači upravo protiv rivala tipa Benfike. Rivala koji su klasa, ali protiv kojih Zvezda itekako ima šansu da ostvari sjajan rezultat. 

I zato, svi znamo koliko jako će da grmi krcata Marakana u četvrtak. 

Razlog br. 2: Nikad lakše i brže do ulaznica

Crveno-beli su ove sezone značajno unapredili i pojednostavili proces onlajn kupovine ulaznica, pa do svoje karte za meč protiv Benfike možete doći kroz svega par minuta na ovom linku.

Naravno, ulaznice su na prodaji i na stadionu Rajko Mitić, i to u promenoaru zapadne tribine, odmah pored klupskog servisa za članstvo. 

asdafsf.jpg
promo 

Razlog br. 3: Postoji i povoljnija opcija da gledate Zvezdu u Ligi šampiona

U prodaji su takođe i paketi ulaznica za LŠ, kao i Premijum sezonske, kao najpovoljnija opcija za gledanje najboljeg evropskog fudbala u Beogradu. 

Zbog promene sistema UEFA takmičenja, nakon prvog kola, Zvezdaše očekuje još najmanje 3 prava spektakla na prepunoj Marakani - i to protiv Barselone (06.11.), Štutgarta (27.11.) i PSV-a (21.01.).

Iako ove sezone Zvezda igra najmanje utakmicu više u Ligi šampiona, cene paketa ulaznice su ostale u prošlogodišnjim okvirima. Samim tim, za istu cenu navijači mogu da pogledaju više utakmica. 

Cene paketa ulaznica za Ligu šampiona

sdfsdfgsdfgdf.jpg
promo 

U četvrtak nas očekuje prvi crveno-beli spektakl, meč koji zvezdaška publika ne želi da propusti. Obezbedite svoju ulaznicu na vreme i ne dopustite da vam prepričavaju nezaboravnu atmosferu beogradske Marakane. 

Promo tekst