Gensek Partizana ne negira da crno-beli planiraju da uzmu zajam od banke, ali kaže da to nema veze s predsednikom

Negira da klub pomaže predsedniku!
Generalni sekretar Partizana Darko Grubor odlučno odbacuje mogućnost da je kredit o kojem je Kurir juče pisao namenjen plaćanju kaucije za predsednika Dragana Đurića. On kaže da nikome u Humskoj ne pada na pamet da uradi tako nešto i uverava da ni sam prvi čovek srpskog šampiona ne bi pristao na tu vrstu pomoći.

- Nema osnova povezivanja poslovanja Partizana kao kluba i bilo kog privatnog preduzeća nekog od članova rukovodstva. To nikad nije bilo povezivano i nikad neće moći da se spaja. Mi tako ne funkcionišemo - kaže generalni sekretar Partizana Darko Grubor i dodaje:

- Prema tome, potpuna je neistina da smo tražili bilo kakav kredit kako bismo platili kauciju za predsednika Dragana Đurića. Niti to nekome od nas pada na pamet, niti bi Dragan Đurić pristao na tako nešto.

Podsećanja radi, Kurir je juče pisao da su čelnici Partizana razgovarali s predstavnicima jedne banke o podizanju kredita u iznosu od oko dva miliona evra, što je ekvivalent kauciji koja je određena za puštanje Dragana Đurića. Dakle, naš list nije napisao kako su u Humskoj podigli kredit, nego da planiraju da ga podignu, što ne negira ni sam Grubor.
- Kredita je bilo u prošlosti, a biće ih i u budućnost. Ali ponavljam, oni se koriste isključivo za funkcionisanje kluba - kaže Grubor.

(K. R.)
specijalni-sud-u-beogradu.jpg
Kurir/Nemanja Pančić 
Ovo je Đurićev sadašnji dom... Specijalni sud u Beogradu

Dolasci
BABOVIĆ NA PRAGU HUMSKE

Portugalac Nunjo Koeljo odlučio je da ne dođe u redove srpskog šampiona, ali bi zato na crno-belu stranu Topčiderskog brda mogao da stigne bivši zamenik kapitena Stefan Babović.
- Prelazni rok se tek zahuktava i naravno da imamo želju da još pojačamo tim za nastavak sezone, u kojem jurimo osvajanje sedme uzastopne šampionske titule. Takođe, očekujemo ponude za određene igrače, čime bi se oslobodilo određeno mesto u timu. U tu svrhu razmišljamo i o angažovanju Stefana Babovića, ali i još nekih igrača - kaže Grubor.