Dvajt Jork doveo Mančester junajted u Srbiju

Konačno

Dvajt Jork doveo Mančester junajted u Srbiju

Fudbal -
Saradnja sa fudbalskim klubom Mančester junajted predstavlja jedan od najznačajnijih poslovnih poteza za Eurobank, rekao je predsednik Izvršnog odbora Eurobank u Srbiji Filipos Karamanolis

BEOGRAD - "Eurobank" potpisala je ugovor o saradnji sa Mančester junajtedom i time postala prva banka u Evropi koja će izdavati "Manchester United Paypass MasterCard" platne kartice.Potpisivanju ugovora u Beogradu prisustvovala je i legenda Mančester junajteda Dvajt Jork, koji je za engleski klub igrao od 1998. godine do 2002. godine. U Beogradu je bio i Džonatan Rigbi, predstavnik menadžmenta Mančester junajteda."Saradnja sa fudbalskim klubom Mančester junajted predstavlja jedan od najznačajnijih poslovnih poteza za Eurobank.

Po prvi put u Evropi ovaj veliki klub započinje saradnju sa jednom bankom, i ovo predstavlja veliku čast i za Srbiju, kao i za nas kao partnera legendarnog kluba", rekao je predsednik Izvršnog odbora Eurobank u Srbiji Filipos Karamanolis. Korisnike kartica uskoro očekuje nagradna igra sa glavnom nagradom – put na legendarni stadion Old Traford.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track