SERHIO RAMOS: Ovo je najbolja godina u mojoj karijeri
Foto: Twitter

Uspešan na svim poljima

SERHIO RAMOS: Ovo je najbolja godina u mojoj karijeri

Fudbal -
Ovo je najbolja i najvažnija godina za mene, kako na profesionalnom, tako i ličnom planu. Postao sam otac i osvojio četiri trofeja. Dobio sam i pojedinačnu nagradu, ali za nju su zaslužni saigrači, rekao je Ramos

Fudbaler Reala Serhio Ramos rekao je danas da je 2014. najbolja i najvažnija godina u njegovom životu, kako na ličnom, tako i profesionalnom planu.

Ramos je ove sezone sa Realom osvojio Ligu šampiona, UEFA Superkup, Kup Kralja i nedavno Svetsko klupsko prvenstvo u Marakešu, gde je proglašen za najboljeg igrača, pošto je postigao gol u polufinalu protiv Kruz Azula (4:0) i finalu protiv San Lorenca (2:0).

"Ovo je najbolja i najvažnija godina za mene, kako na profesionalnom, tako i ličnom planu. Postao sam otac i osvojio četiri trofeja. Dobio sam i pojedinačnu nagradu, ali za nju su zaslužni saigrači", rekao je Ramos.

On je dodao da velike zasluge za njegove dobre partije pripadaju italijanskom stručnjaku Karlu Anćolitiju, koji je nasledio Žozea Murinja na klupi Madriđana.

"Karlo je jedinstven. Radi neverovatan posao i vratio nam je osmeh na lica. Klubu je bila potrebna osoba koja razume igrače, a Anćeloti to zna, jer je i sam bio fudbaler", rekao je Ramos.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track