Fudbaleri Crvene zvezde i Olimpijakosa će sutra, 8. maja od 19 časova, odigrati svoju 12. prijateljsku utakmicu u istoriji, a tek drugu u Beogradu.

Ono što može da raduje sve koji su kupili kartu za ovaj spektakl, je podatak da Olimpijakos dolazi u najjačem sastavu u Beograd.

U avionu će se naći golman Roberto, kapiten tima, plaćen 6 miliona evra. Takođe i Artur Masuaki, jedan od boljih levih bekova ovogodišnjeg ciklusa Lige šampiona. Trio na sredini terena najverovatnije će činiti plejmejker švajcarske reprezentacije Pajtim Kasami, iskusni Argentinac Esteban Kambiaso i srpski reprezentativac i nekadašnji igrač Zvezde Luka Milivojević. Tu je i Konstantinous Fourtunis, najbolji igrač ove ekipe, koji je ove sezone postigao 21 gol i ubeležio 16 asistencija. U napadu Olimpijakosa nalaze se tri reprezentativca: Kolumbije - Pardo, Meksika - Pulido i Nigerije - Ideje Braun.

S obzirom na to da je i Miodrag Božović u današnjoj utakmici protiv Vojvodine odmarao nekolicinu prvotimaca, jasno je da nas sutra od 19 časova očekuje pravi evropski duel dva velikana!