Napadač Crvene zvezde ubeđen da će njegov tim izbaciti Krasnodar i plasirati se u Ligu Evrope.

Aleksandar Pešić bio je pun pogodak trener Crvene zvezde Vladana Milojevića u prvom meču plej-ofa za ulazak u Ligu Evrope protiv Krasnodara (2:3).


Hazarderski potez Zvezdinog trenera pokazao se kao bingo, jer je Pešić posle samo 30 sekundi na terenu pogodio mrežu ruskog tima i doneo poraz koji mnogo obećava.


- Lep je osećaj, iako smo izgubili. Mislim da je ovo dobar rezultat za revanš. Svesni smo da u Beogradu moramo dati maksimum, ako želimo da prođemo dalje. U početku je bilo straha kod nas, ali dobro - rekao je Aleksandar Pešić, a potom dodao:


- Sledećeg četvrtka očekujem punu Marakanu, veliku podršku naših navijača i naravno pobedu i prolaz dalje. Jedva čekam utakmicu!


Navijači Crvene zvezde dugi niz godina čekaju uspeh svog tima.


Očekuje se pun stadion u revanšu.


- Biće stvarno teško! Znamo šta nam je cilj. Probaćemo posle deset godina da Crvenu zvezdu uvedemo u Evropu i podarimo našim navijačima još šest jakih utakmica. To bi značilo igračima, klubu, ma svima nama.


Pas igra je lična karta Krasnodara. To će biti otežavajuća okolnost za ruski tim na stadionu "Rajko Mitić", gde trava nije u najboljem stanju.


- Ne znam koliko će Rusi moći da razviju pas igru na Marakani (smeh). Šalu na stranu, biće bolji teren nego što je sad. Sad smo mi domaćini, oni gosti, treba više da napadnemo, da što pre damo gol, ali opet strpljivo i pametno, kao i do sada. Jedino tako možemo napraviti dobar rezultat - poručio je Pešić, momak koji je ovogo leta stigao na Marakanu iz francuskog Tuluza za
750.000 evra.


A. Radonić

Foto: fkcrvenazvezda


Neće izgoreti


Atmosfera Marakane pritisak


Mnogi se plaše da bi igrači Crvene zvezde mogli da izgore u revanšu, od prevelike želje da izbace Krasnodar.


- Ne može Marakana da utiče loše na nas. Kako da igramo loše pored naših navijača - jasan je Pešić.

Duša u nosu


Nisam imao snage


Aleksandar Pešić mogao je pred kraj utakmice i drugi put da
savlada golmana ruskog tima.


- Imao sam kontru za gol, ali nisam imao snage. Kao da sam igrao zadnjeg veznog, nisam znao da li levo, ili desno... Ali, dobro - kazao je Pešić.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) IZNENAĐENJE NA AERODROMU: Delije dočekale igrače Crvene zvezde