Trener Partizana Miroslav Đukić rekao je da nema šta da zameri svojim igračima posle remija u Elbasanu.

Skenderbeg i Partizan odigrali su meč 3. kola Lige Evrope bez golova.

"Šteta, jer je ekipa pokušala, imala šanse. Šteta što nismo dali taj gol. Ne mogu da kažem ništa ekipi, jer zaista su igrali dobro, borbeno. Tvrda, teška utakmica... Imali smo svoje šanse, nismo ih iskoristili i to je neki rezime ove utakmice. Zaista smo u tom drugom poluvremenu imali više šansi. U prvom nismo uspeli da ugrozimo protivnika, ali smo i tada bili tvrdi, čvrsti. Idemo dalje, bod više nego zaslužen, imali smo šanse, ali nismo ih iskoristili.

Odigrali smo sa sva tri protivnika, videli da smo bili blizu pobede protiv svakog od njih. Sada imamo dve utakmice kod kuće'', rekao je Đukić za TV Arenu sport.

Golman Vladimir Stojković smatra da je bod osvojen u Albaniji važa.

"Bitno je da nismo primili gol, osvojili smo važan bod. Imamo sad dve utakmice kod kuće vrlo važne, ako ih dobijemo, 90 posto ćemo prezimiti u Evropi. Teško je gostovanje, pritisak što igramo u Albaniji, znate kako već to ide. Ali nismo im dali da postignu gol u prvih 20 minuta, umrtvili smo igru. O greškama ćemo pričati sa trenerom. Po meni super rezultat i ostajemo baš u dobroj poziciji'', poručio je Stojković.

Nemanja R. Miletić pogodio je stativu u 91. minutu.

''Znali smo da imaju dobar napad, hvala Bogu nismo primili gol. Imali smo i mi prilika, ja sam pogodio stativu u 90. minutu. Vidim da su Dinamo i Jang bojs igrali 2:2, i dalje je sve otvoreno. Uradićemo analizu i spremno ćemo dočekati revanš'', istakao je Miletić.

(Kurir.rs/Kurir sport)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

STIGLI NA POPRIŠTE MEGDANA: Fudbaleri Partizana na Elbasan areni