Fudbaler Anderlehta Ognjen Vranješ u potpunom je životnom rastrojstvu posle skandala koji je izazvao objavljivanjem eksplicitnih fotografija Jelene Karleuše.

Veliki skandal se isprva dogodio na Božić, kada se pročulo da se pevačica i fudbaler razvode zbog poruka, zbog kojih je Duško Jeleni navodno i oduzeo mobilni telefon. Par je brzo demantovao ove navode.

A onda se danima spekuliše kako internetom kruže fotografije potpuno gole Jelene Karleuše, koje je pevačica navodno slala kolegi svog supruga Duška Tošića.


Posle objavljivanja fotografija, Karleuša je na svom Fejsbuk profilu okačila brutalan tekst namenjen fudbaleru i porno fotkama kojim je demantovala da je na slikama ona i da je glavni argument mladež.

untitled2-copy.jpg
Printscreen 
foto: Printscreen

Povodom ovog skandala oglasio se i fudbalski klub Anderleht za koji igra Ognjen Vranješ.

screenshot-16.jpg
Printscreen 
foto: Printscreen

Podsetimo, Vranješ je nedavno već napravio problem u klubu, pa je bio "na tankom ledu". Prvo je to bilo zbog njegove objave posle meča AEK - Ajaks, kada je javno podržao bacanje molotovljevog koktela na tribinu sa holandskim navijačima, zbog čega je kažnjen, da bi nedavno klub odlučio da ga ne povede na pripreme, zvanično, zato što je bolestan.

Generalni direktor Anderleha, Mihael Veršueren rekao je da nemaju sve informacije i da će posle toga klub doneti naredne odluke po pitanju defanzivca.

screenshot-12.jpg
Printscreen 
foto: Printscreen

"I ja sam pročitao isto što i vi. Još istražujemo koliko je to tačno i kako ćemo da reagujemo, ali za sada ne mogu da kažem ništa jer još nemamo sve informacije", rekao je generalni direktor Anderleha, koji je objasnio i da se Vranješ razboleo i da mu je loša krvna slika, te da zbog toga ne dolazi na treninge.

screenshot-14.jpg
Printscreen 
foto: Printscreen

"Bio je zaista veoma bolestan. Imao je lošu krvnu sliku, i videćemo kako će biti posle. Očekujem uskoro vesti od klupskog doktora i trenera kada će Vranješ ponovo biti u pogonu", rekao je Veršueren.

screenshot-13.jpg
Printscreen 
foto: Printscreen

Jelena Karleuša objavila je na Tviteru vršnjaka Ognjena Vranješa, navodeći da joj je tu fotografiju poslala prijateljica, što je izazvalo niz komentara na račun folk-dive, čije su gole fotografije preplavile i zapalile društvene nakon što ih je fudbaler objavio.

screenshot-1-copy.jpg
Printscreen 
foto: Printscreen

"Poslala mi jedna koleginica sliku mikrokurčića Vranješa. Pošto šalje svima", napisala je Karleuša na Tviteru.

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: