NISAM VEROVAO: Holender progovorio o dolasku u Partizan i prvom susretu sa trenerom Stanojevićem
Foto: Partizan.rs

navikava se na beograd

NISAM VEROVAO: Holender progovorio o dolasku u Partizan i prvom susretu sa trenerom Stanojevićem

Fudbal -

Mađarski reprezentativac Filip Holender ispričao je z kako je došlo do toga da u finišu prelaznog roka postane fudbaler Partizana.

"Sve se izdešavalo tri, četiri dana pre mog dolaska u Beograd. Menadžer me je prvo kontaktirao i rekao da je Partizan zaintresovan za mene, ali iskreno nisam verovao u tom trenutku u tu mogućnost s obzirom na to da je ostalo par dana do kraja prelaznog roka, a ujedno su me čekale reprezentativne obaveze. Ali, ubrzo nakon toga, sve je postalo još ozbiljnije. Rekli su mi da me čekaju u Beogradu i da već mogu da dođem da potpišem ugovor. Sve se desilo brzo i na obostrano zadovoljstvo,uz veliku želju da se priključim timu", ispričao je Holender, koji je rođen u Kragujevcu.

On je u Beogradu, ali ne zbog klupskih, već zbog reprezentativnih obaveza, jer selekcija Mađarske gostuje u nedelju Srbiji u 3. kolu Lige nacija.

"Partizan sam pratio, više u evropskim utakmicama nego u samoj ligi, jer sam i sam imao treninge i obaveze oko fudbala. Ne znam nikoga iz ekipe, ali sam siguran da ću se brzo i dobro uklopiti u tim. Šefa Stanojevića sam upoznao u Beogradu tokom potpisivanja ugovora. Pričali smo na različite teme, ali kada govorimo o mojoj poziciji konkretno, mogu da igram i na krilu i u napadu. Sve zavisi gde me on vidi u tom trenutku", poručuje Holender.

On je na kraju upitan i koliko bi Partizanu značila pobedea u predstojećem večitom derbiju protiv Crvene zvezde, koja u ovom momentu ima osam bodova više. "Značilo bi nam da se smanji razlika".

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track