Nina Matejić, mlada 15-godišnja fudbalerka Požarevca, najbolja je igračica polusezone u Super ligi Srbije.

Matejić je laskavo priznanje dobila u izboru Sportske mreže "Sport net", i to glasova kapitena svih deset ekipa. Nina je dobila 29 poena od maksimalnih 45, a iza sebe je ostavila Tijanu Filipović (Spartak, 19 poena) i Tijanu Matić (Spartak, 14 poena).

"Zahvalila bih se pre svega Sport netu na odlično osmišljenoj akciji i programu. Zaista sam počastvovana priznanjem "Protein global igračica polusezone". Želim da napomenem da sam jako ponosna što su kapitenke iz ostalih klubova spoznale moj kvalitet i uvrstile me u Top 11, kao i što sam izglasana da budem igračica polusezone. Naša liga i igračice u njoj su jako kvalitetne, ne bih da izdvajam bilo koju, jer svaka poseduje odličan kvalitet. Čestitala bih svim igračicama Super lige na sjajnim partijama u ovoj polusezoni i poželela im sreću u narednoj. Takođe, želim da se zahvalim mojim saigračicama jer su i one takođe zaslužne za ovo, kao i treneru Bratislavu Živanoviću, koji je od početka verovao u mene."

A zašto se za usluge mlade Nine raspituje fudbalska Evropa jasno je kada vidite jedan od njenih golova kakvi se retko vide i u vrhunskom muškom fudbalu.

Kurir televizija NINA MATEJIĆ KRUNISALA SUPER LIGU: Kada vidite njen gol biće vam jasno zašto je najbolja fudbalerka u Srbiji!

Kurir sport