Novi potresi na Marakani!

Gelor Kanga nije bio u planovima Dejana Stankovića za dva poslednja prvenstvena meča, protiv Bačke i Metalca u Gornjem Milanovcu iako nije bio povređen.

Kako prenosi "Mocartsport" Gabnonac je od Dejana Stankovića dobio ukor pred isključenje posle serije grehova tokom boravka u Češkoj.

kangapromocija-26.jpg
Starsport© 
foto: Starsport©

Isti izvor prenosi da su Stanković i Kanga imali verbalnu raspravu tokom poluvremena poslednjeg evropskog meča, a do razmimoilaženja je došlo i po završetku utakmice.

Tada je Kanga jako nervozan zbog izmene u 52. minutu odbio je da pruži ruku šefu stručnog štaba prilikom protokolarnog čestitanja, uz reči da će o svemu pričati kasnije, ili u Beogradu.

Stanković je navodnom bio spreman na radikalan potez i definitivno odstranjivanje Gelora Kange iz takmičarskog tima.

Da mu Stanković neće sve brzo oprostiti dokaz su dva poslednja meča, jer Gelora nije bilo u timu, a moraće žestoko da se potrudi kako bi vratio poverenje mladog stručnjaka.

kanga.jpg
Www.crvenazvezdafk.com/Nikola Mitić 
foto: Www.crvenazvezdafk.com/Nikola Mitić

Podsećanja radi, Gelor je, posle odlaska iz praške Sparte, potpisao trogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom. Uz veliku platu od 500.000 evra.

Za crveno-bele bi bilo najgore da u ekipi imaju igrača koji nije u planovima trenera, a ima jedno od najvećih primanja u ekipi. Naravno, postoji uvek opcija da ga crveno-beli stave na transfer listu.

(Kurir sport, Mozzartsport)