Srpski fudbaler bi i ovog leta mogao na pozajmicu

Luka Jović neće u novoj sezoni igrati za Real, već za Inter! Tako barem tvrde španski i italijanski mediji pozivajući se na izvore iz oba kluba. Navodno, srpski napadač bi trebalo da ode u Inter na pozajmicu, mada su u "kraljevskom klubu" više raspoloženi za transfer.

profimedia0623274889.jpg
Profimedia 
foto: Profimedia

Navodno je klub sa stadiona "Đuzepe Meaca" ponudio Realu 3.000.000 evra za pozajmicu Luke Jovića (23) i regulisanje njegove godišnje plate koja iznosi 10.000.000 evra. Odgovor iz Madrida još nije stigao, jer trener Karlo Anćeloti nije otpisao srpskog napadača. Čelnici Reala i Intera razgovarali su oko transfera Srbina u junu, kada su Španci želeli transfer, a pri tom stavu su ostali i u avgustu.

fonet-ap01.jpg
Fonet / AP 
foto: Fonet / AP

Inter je prodao Romelua Lukakua za 115 miliona u Čelsi i sada im je očajnički potreban napadač za Ligu šampiona i odbranu titule u Seriji A. Doveli su veterana Edina Džeka iz Rome, ali on nije prva opcija za partnera Lautaru Martinezu. Čini se da u Interu ne veruju skroz u Luku Jovića, pa bi hteli da ga vide na jednogodišnjoj pozajmici i eventualno da ga otkupe sledećeg leta od Reala.

Luka Jović je licenciran za sledeću sezonu kao fudbaler Reala i vredno radi na treninzima. Zanimljivo, nije se oglašavao u medijima, isto kao što nije činio ni poslednjih meseci, kada su ga tamošnji novinari selili u Milan, Arsenal ili Čelsi. Prolećni deo prošle sezone Jović je proveo na pozajmici u Ajntrahtu.

sofija-i-luka-instagram.jpg
Intagram 
foto: Intagram

Na odluku Luke Jovića mogla bi da utiče i njegova supruga Sofija, koja je dugi niz godina živela u Milanu. Naime, ona je u centru mode radila kao manekenka i sigurno je da ne bi imala ništa protiv da se sa Lukom i njihovim sinom Aleksejom vrati u Milano.

60

miliona evra plaćen je Jović Ajntrahtu

10

miliona evra ima godišnju platu

23

godine ima srpski napadač

Kurir sport