PIŽON SIJA POSLE POBEDE NAD BRAGOM: Zvezda sija, Dragović i Dioni su TOP, bravo za upravu što ih je dovela!
Foto: www.crvenazvezdafk.com

uvek je dobro kad se trijumfuje

PIŽON SIJA POSLE POBEDE NAD BRAGOM: Zvezda sija, Dragović i Dioni su TOP, bravo za upravu što ih je dovela!

Fudbal -

Druga Zvezdina zvezda nahvalila čelnike kluba

Vladimir Petrović Pižon poznat je po svojim emocijama prema Crvenoj zvezdi. Posle trijumfa nad Bragom (2:1) u prvom kolu Lige Evrope, četvrta Zvezdina zvezda pohvalio je igru i taktiku Dejana Stankovića, ali i upravu kluba zbog pojačanja.

- Prezadovoljan sam kako je moja Crvena zvezda igrala protiv Brage. Vidim zadovoljstvo kod svih zvezdaša - izjavio je legendarni kapiten Crvene zvezde za Tanjug, što je preneo Telegraf.

Vladimir Petrović, Vladimir Petrović Pižon, Pižon
foto: Starsport©

Podsetio je Pižon i na ranije utakmice Crvene zvezde i Brage u Evropi.

- I kada je pre 15 godina prolazila Bragu u Evropi, Zvezda je tada bila u podređenom položaju. Sada je bila bolja, a dva igrača su mi posebno privukla pažnju, Dragović i Dioni - rekao je Petrović i dodao:

Aleksandar Dragović
foto: www.crvenazvezdafk.com

- Dragović je odigrao perfektnu utakmicu i pokazao zbog čega je doveden. On je igrač visoke klase. Njegovo iskustvo je od velikog značaja, a svojom igrom uliva sigurnost čitavoj ekipi u poslednjoj liniji. Takav igrač donosi prevagu i kvalitet više na terenu.

Dugo osporavani Francuz nije blistao protiv Brage. Ponovo je imao zicer koji je promašio, ali Petrović u njemu vidi potencijal.

- Takođe, Dioni je pokazao da će biti pojačanje, sinoć smo videli njegovu izvanrednu igru i dokazao je da nije slučajno toliko dugo igrao na visokom nivou u francuskoj ligi. Crvena zvezda je "teška", odmah se očekuju rezultati i nestrpljenje je veliko. Francuz napreduje iz utakmice u utakmicu, dobro se kreće i radi veliki posao za ekipu - naveo je Pižon, a potom nastavio:

Loi Dioni
foto: www.crvenazvezdafk.com

- Golovi će doći vremenom, samo treba "istrpeti" fudbalera. Mislim da je klub odradio odličan posao tokom prelaznog roka i da sada imamo najbolji tim u poslednjih ko zna koliko godina. Prepoznala je to i publika i zato je sinoć dala fenomenalnu podršku. Ponosan sam što sam deo Crvene zvezde.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track