RAJEVAC ODUŠEVLJEN PIKSIJEM: U junu dovodim Ganu u Beograd, da igra sa Srbijom, dogovorićemo se za DVA MINUTA
Foto: Shutterstock, AP, Starsport©

prijateljska

RAJEVAC ODUŠEVLJEN PIKSIJEM: U junu dovodim Ganu u Beograd, da igra sa Srbijom, dogovorićemo se za DVA MINUTA

Fudbal -

Selektor Gane i rođeni Čajetinac dao obećanje

Milovan Rajevac doveo je fudbalsku reprezentaciju Gane do plej-ofa afričkih kvalifikacija za plasman na Svetsko prvenstvo u Kataru.

Selektor "crnih zvezda" oduševljen je plasmanom Srbije na Mundijal i spreman je da sledeće godine u junu dovede Ganu u Beograd na prijateljsku utakmicu.

Milovan Rajevac
foto: Profimedia

- Dovešću reprezentaciju Gane u maju ili junu na Marakanu, pod uslovom da se plasira na Svetsko prvenstvo u Kataru. Sešćemo za sto i dogovorićemo se za dva minuta, to je najmanji problem. Lepa reč otvara sva vrata - rekao je za Sportski žurnal Milovan Rajevac i dodao:

- Srećniji sam od Piksija! Dragan Stojković je sa našom reprezentacijom već sada u Kataru, a meni se pruža šansa da odem na Mundijal. Videćemo se uskoro Piksi i ja na ručku u Beogradu, a verujem i za 12 meseci u Kataru. Borim se kao lav, kao Piksi što je radio sa našim majstorima.

Dragan Stojković Piksi
foto: Fss.rs

Fudbalska reprezentacija Gane pobednik je svoje kvalifikacione grupe. Svih deset pobednika afričkih kvalifikacija, a to su Alžir, Tunis, Nigerija, Kamerun, Mali, Egipat, Gana, Senegal, Maroko i DR Kongo naći će se uskoro na žrebu. Biće podeljeni na pet parova koji će da odigraju dvomeč. Bolji iz tih utakmica obezbediće plasman na Svetsko prvenstvo.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track