ČUDO SE DOGODILO - ZAPAD SE KLANJA SRBIJI! Orlovi su dobili ARMIJU novih vatrenih navijača: Vi ste HEROJI, svim srcem smo uz vas!
Foto: Profimedia, Printscreen

KO JE OVO OČEKIVAO?

ČUDO SE DOGODILO - ZAPAD SE KLANJA SRBIJI! Orlovi su dobili ARMIJU novih vatrenih navijača: Vi ste HEROJI, svim srcem smo uz vas!

Fudbal -

Vest da su naši fudbaleri odlučili da nagradu proslede za lečenje dece izazvala more pozitivnih komentara

Fudbaleri Srbije osvojili su srca ljubitelja fudbala širom planete!

Izabranici selektora Dragana Stojkovića Piksija održali su čas fudbala bivšem šampionu Evrope usred Lisabona. Zbog načina na koji su se suprotstavili nadmenim Portugalcima pokupili su brojne simpatije fudbalske javnosti, a zahvaljujući humanom gestu koji su napravili nakon veličanstvenog uspeha, dobili su armiju navijača širom sveta!

Heroji iz Lisabona odlučili su da premiju od države u iznosu od milion evra uplate onima kojima je to najpotrebnije, bolesnoj srpskoj deci za lečenje. Vest o humanom gestu "orlova" obišla je planetu i izazvala more sjajnih reakcija na Zapadu, koji konačno pozitivno piše o našoj zemlji.

Od Sjedinjenih Američkih Država, preko Engleske, Italije, Francuske, Španije... stižu hvalospevi na račun gesta "orlova":

- Tako to rade heroji!

komentari
foto: Printscreen

- Pobedili su u utakmici protiv Portugala i osvojili naša srca svojim humanim činom.

komentari
foto: Printscreen

- Sjajan nastup. Sjajan gest. Bože, blagoslovi Srbiju.

komentari
foto: Printscreen

- Ja sam portugalski državljanin. Srbija je zaslužila pobedu, a završni pečat bila je donacija za bolesnu decu, najznačajnije dostignuće. Biću veliki navijač Srbije na Svetskom prvenstvu.

komentari
foto: Printscreen

Italijani oduševljeni: Che bella cosa!

Jedna od najpopularnijih italijanskih sportskih TV stanica Skaj sport objavila je vest o pobedi Srbije i odluci igrača da nagradu od milion evra proslede u humanitarne svrhe.

Stotine ljudi je odmah objavilo komentare:

- Kako divna stvar! (Che bella cosa!)

- Ovo je sjajna vest, bravo, Srbijo!

- Respekt, bravo momci - samo su neki od njih.

Kurir sport / Jovana Marković

Bonus video:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track