ADRIJANO MORTUS PIJAN NA MOTORU: Nekadašnji fudbaler se baš opustio, CIRKA PIVO U FAVELI i briga ga za sve (VIDEO)
Foto: Printscreen/Twitter

posrnuo

ADRIJANO MORTUS PIJAN NA MOTORU: Nekadašnji fudbaler se baš opustio, CIRKA PIVO U FAVELI i briga ga za sve (VIDEO)

Fudbal -

Brazilac snimljen u alkoholisanom stanju

Adrijano je uvek bio van svih šablona. Kao fudbaler bio je neverovatan mag sa loptom, sposoban da predribla svakog igrača i iz svake pozicije postigne gol. Međutim, sklonost porocima učinili su da ne napravi karijeru kakvu je mogao.

Adriano
foto: Printscreen/Twitter

Nedavno su ga snimili u Brazilu, u jednoj faveli kako ga voze na motoru u vidno alkoholisanom stanju. Adrijano cirka pivo i nazdravlja jednoj ekipici na ulici, go do pasa i dobro raspoložen.

Adrijano (40) okončao je karijeru profesionalnog fudbalera 2016. godine, iako je imao važeći ugovor sa Majamijem. Pre toga nosio je dres Flamenga, Intera, Fjorentine, Parme, Sao Paola, Rome, Korintijansa...

Kada se povukao iz fudbala odlučio je da uživa u životu. Iako ima luksuznu kuću u Riju, najviše vremena provodi u favelama gde je odrastao. Voli da časti ljude, a opaki brazilski kriminalci ga izbegavaju iz poštovanja, jer znaju da je jedan od njih koji je zahvaljujući fudbalu pobegao iz siromaštva, ali se ni danas ne stidi da živi tamo gde se rodio. Autsajder koji je uspeo i koji se ne stidi porekla.

Adriano
foto: Printscreen/Twitter

Neretko su ga snimali u alkoholisanom stanju, a brazilski mediji su pisali i da se drogira. Adrijano je na sve optužbe uzvraćao osmehom i pričom da su mu porodica i prijatelji sve u životu, da je odrastao u zajednici i da će tako i umreti.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track