RENDŽERS JE PRIMIO TRI KOMADA ZA POLUVREME: I to pre mesec dana! Čudo nije nemoguće, veruj ZVEZDO, veruj!!! (VIDEO)
Foto: www.crvenazvezdafk.com

idemooo

RENDŽERS JE PRIMIO TRI KOMADA ZA POLUVREME: I to pre mesec dana! Čudo nije nemoguće, veruj ZVEZDO, veruj!!! (VIDEO)

Fudbal -

Seltik je deklasirao gradskog rivala u derbiju 2. februara, rezultatom 3:0

Pre samo nešto više od mesec dana fudbaleri Rendžersa primili su tri gola! I to za jedno poluvreme, za svega 45 minuta!

Bilo je to u derbiju protiv najvećeg rivala u Škotskoj ekipe Seltika, u čuvenom "Old firmu" koji je igran 2. februara ove godine. Kelti su prosto demolirali Rendžerse, a tri komada su im dali u rasponu od 2. do 44. minuta. Dvostruki strelac za Seltik u tom neverovatnom meču bio je Japanac Reo Hatate, dok je jedan gol dao Izraelac Liel Abada. Dva gola pala su posle šuta sa 16 metara, a treći posle ubacivanja lopte sa strane. U sve tri situacije iskusni golman Rendžersa Alan Mekgregor bio je loše pozicioniran. Pogledajte, video!

Rendžersi su bili nokautirani i nisu uspeli do kraja utakmice da se vrate, pa je derbi završen ubedljivim trijumfom Seltika od 3:0. U ekipi "policajaca" nije bilo samo snažnog napadača Alfreda Morelosa, koji je bio u reprezentaciji Kolumbije.

Ohi
foto: www.crvenazvezdafk.com

Zato, u Crvenoj zvezdi treba da veruju, bez obzira na visok poraz iz prve utakmice u Glazgovu (0:3), u osmini finala Lige Evrope. Fudbal je neverovatna igra u kojoj je sve moguće, a Rendžers nije toliko čvrst, kako deluje. Pokazao je to Seltik pre samo mesec dana na svom "Seltik parku". Verujemo da je stručni štab crveno-belih na čelu sa Dejanom Stankovićem upoznat sa epilogom iz ovog meča i da je spremio taktiku za nepredvidivi Rendžers.

Aleksandar Dragović
foto: www.crvenazvezdafk.com

Zašto da se isti scenario ne ponovi večeras na dupke punoj Marakani? Uz podršku 50.000 navijača Crvene zvezde, rani gol... Sve je moguće. Zato, Zvezdo, veruj!!!

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track