08:27

POSLE 32 GODINE OPET BRILJIRA Sneki osvetlila obraz Srbiji 1990. u Italiji pa PODRŽALA SRPSKE FUDBALERKE

pevačica je sve oduševila

POSLE 32 GODINE OPET BRILJIRA Sneki osvetlala obraz Srbiji 1990. u Italiji pa PODRŽALA SRPSKE FUDBALERKE koje su postale šampionke

Fudbal -

Sneža Babić Sneki postala je pravi hit na društvenim mrežama kada je zaigrala kolo sa srpskim fudbalerkama, koje su pobedile višestrukog pobednika Mundijala, Nemice. Mnogi se verovatno sećaju da je bila maskota srpske reprezentacije 1990. godine kada smo otišli u Italiju, a ona osvojila 3. mesto na muzičkom takmičenju

Ženska fudbalska reprezentacija Srbije uspela je u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo da na domaćem terenu savlada višestrukog pobednika Mundijala i Evropskih prvenstava, reprezentaciju Nemačke! Posle istorijskog uspeha u svlačionici je usledila prava fešta, a srpskim fudbalerkama pridružila se i poznata pevačica Snežana Babić Sneki. Ona je sa srpskim gracijama zaigrala Užičko kolo.

Sneki
foto: Kurir Televizija

U program Pulsa Srbije se, ovim povodom, uključuila upravo Snežana Babić Sneki i prokomentarisala.

- Upravo sada se nalazim u Subotici, pošto sam na putu i planiram da odem malo severnije. Jako mi je drago što sam imala priliku da se družim sa našim zlatnim devojkama, sa napim lavicama i kraljicama. To je bila fenomenalna pobeda naših reprezentativki Srbije. Mada, moram da vam kažem, na utakmici je bilo vrlo vruće zato što smo imali još dve sigurne šanse za dva sigurna gola, ali verovatno nije bilo suđeno - rekla je pevačica Snežana Babić Sneki.

Sneki
foto: Kurir Televizija

Sneki je otkrila i odakle tolika ljubav prema fudbalu.

- Imala sam priliku da upoznam nekolicinu naših zlatnih devojaka i menadžerku Bojanu sasvim slučajno i usledio je poziv da dođem na utakmicu, što sam ja rado prihvatila. Inače, volim sport. Vi znate da sam ja bila maskota naše reprezentacije 1990. godine. I da smo tamo i muzički mali sreće - rekla je Sneki.

Sneki je bila sigurna u srpsku pobedu.

- Izgleda da mi je fudbal suđen. Sad mi je jako drago, što sam talični deo istorije naših taličnih devojaka, koje ispisuju istoriju našeg ženskog fudbala. Devojke su bile srčane i borile se na terenu, to je bilo fascinantno. Nemačka raprezentacija spada u red najjačih na svetu, ali baš smo razgovarali, imala sam osećaj da ćemo pebediti. Ne znam zašto, tako sam osećala. Bilo je jako dramatično. Ali, bile su spremne i srčane - rekla je Sneki.

Podsetimo, ogromna popularnost i veliko interesovanje medija Sneki odvodi kao maskotu fudbalske reprezentacije u Italiu, tačnije u Rim, na svetsko fudbalsko prvenstvo. Za tu priliku izdaje singl pod nazivom "Ti saluto Italia" (Živela Italija), sa kojim u Rimu zauzima visoko treće mesto u konkurenciji od 30 izvodjača. Po povratku u zemlju dobija poziv od scenariste Siniše Pavića za učešće u jednom od najgledanijih filmova "Tesna koža 4".

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

00:27

Sneki oplela Užičko kolo sa fudbalerkama Srbije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track