"

Fudbaleri Partizana će u četvrtak od 18 časova na stadionu "Rajko Mitić" igrati finale Kupa Srbije protiv večitog rivala, Crvene zvezde.

Tim povodom na stadionu u Humskoj trener Partizana Aleksandar Stanojević održao je jednu izuzetno zanimljivu konferenciju za medije na kojoj se, između ostalog, govorio i o sudijama koje će deliti pravdu na ovom meču.

Glavni sudija na meču biće Miloš Milanović, kome će ovo biti prvi "večiti derbi" u karijeri. Njegovi pomoćnici će biti Nemanja Petrović i Svetozar Živin. Posao četvrtog arbitra obavljaće Miloš Mitić, dok će u VAR sobi biti Aleksandar Živković i Momčilo Marković.

Stanojeviću pada u oči činjenica da će sudija Momčilo Marković, koji je učestvovao u šest od sedam mečeva Zvezde u plej-ofu Super lige, ponovo sedeti u VAR sobi.

"Nije nam prijatno kada vidimo na koji način je izabrana ekipa sudija. U VAR sobi je sudija koji je sudio šest utakmica od sedam u plej-ofu Zvezdi. Prvi sudija u VAR je sudija koji nas je direktno oštetio ovde za tutulu. Glavni sudija je sudija koji je bio glavni arbitar na utakmici protiv Napredka", kaže Stanojević i dodaje:

"Ja se pitam kako da budem raspoložen? Ne tražim alibi, samo pričam činjenice. Ljudi koji su nas direktno oštetili dele pravdu na finalu Kupa".

Stanojević je istakao da mu je žao što najbolji srpski sudija Srđan Jovanović neće deliti pravdu na ovom meču.

Kurir sport