SVET U ŠOKU ZBOG RONALDOVOG BOTOKS-PENIS TRETMANA! Urolog otkrio za koliko cm se polni organ UVEĆA nakon ove procedure
Foto: EPA

kurir televizija

SVET U ŠOKU ZBOG RONALDOVOG BOTOKS-PENIS TRETMANA! Urolog otkrio za koliko cm se polni organ UVEĆA nakon ove procedure

Fudbal -

Mnoge su iznenadile, pa i šokirale informacije španskih medija da slavni fudbaler Kristijano Ronaldo ubrizgava botoks u polni organ.

Urolog dr Aleksandar Milošević je gostujući u emisiji "Puls Srbije" na Kurir televiziji objasnio o kakvoj metodi je reč i za koliko penis može da se uveća ovom procedurom.

- Više fileri povećavaju nego botoks. To se radi i kod nas već 25 godina, muškarci žele da se osete moćnije. Mi smo razvili tehnike i tu smo među vodećim u svetu. Imali smo neke pacijente kojima smo morali da skidamo zadebljanu kožu koja je nastala usled filera, jer se zbog filera gubi elastičnost. Ranije se ubacivalo masno tkivo u penis, ali tu se isto stvara "hrapav" penis. Moram da kažem da se u opuštenom stanju penis povećava za 3cm, a u erekciji jako malo - rekao je dr Milošević.

05:30

SVET U ŠOKU, RONALDO UBRIZGAVA BOTOKS U PENIS! Urolog otkrio za koliko cm se polni organ UVEĆA nakon ove procedure

Kurir.rs/M.L.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track