TOTALNO POMRAČENJE NIŠLIJA! Još se nisu opravili od šokantnog ispadanja od Maltežana, na Čairu ih razbio TSC
Foto: Printskrin

superliga srbije

TOTALNO POMRAČENJE NIŠLIJA! Još se nisu opravili od šokantnog ispadanja od Maltežana, na Čairu ih razbio TSC

Fudbal -

Fudbaleri Radničkog iz Niša još se nisu oporavili od šokantnog ispadanja iz Evrope, kada su u četvrtak tri puta na Čairu imali prednost protiv Gzire sa Malte, ali ni to nije bilo dovoljno, pa su na kraju ispali posle penala.

Da se se nisu oporavili od velikog šoka bilo je jasno u nedelju, kada ih je u Nišu razbio TSC, koji je kao gost ubedljivo pobedio sa 3:0.

Za razliku od mečeva sa Partizanom i Gzirom, kada su kobne bile poslednje sekunde utakmice, Radnički je sada kapitulirao nakon 20 sekundi igre u drugom poluvremenu. Bukvalno samo što su pošli sa centra, gosti su došli do vođstva.

Još jedan nedopustivi kiks Antona Tolordave: otišao je u prazno i ostavio prazninu u šesnaestercu, što su iskoristili Jovanović i Stanojev. Prvi je prošao po levoj strani i centrirao, a drugi, ne dopustivši lopti da padne na zemlju, poslao je u nebranjeni deo mreže.

U razmaku od samo tri minuta Nišlije su doživele pomračenje uma i zaradili dva crvena kartona, tačno na sredini drugog poluvremena, pa je ekipa iz Bačke Topole pitanje pobednika rešila u 77. minutu, posle još jedne greške odbrane domaćeg tima. Rođeni Nišlija Stefan Vukić matirao je Dujmovića i potvrdio pobedu gostiju.

Konačan rezultat je postavio štoper Josip Ćalušić koji je u poslednjem minutu dotukao očajne Nišlije! Tim Tomislava Sivića je delovao kao razbijena družina.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track