SVE ĆETE USKORO SAZNATI! Ronaldo pobesneo, pa se uključio u raspravu: Mediji lažu! Imam svesku u koju sve pišem!
Foto: Profimedia

pukao mu film

SVE ĆETE USKORO SAZNATI! Ronaldo pobesneo, pa se uključio u raspravu: Mediji lažu! Imam svesku u koju sve pišem!

Fudbal -

Portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo (37) trenutno prolazi kroz najteži period u svojoj karijeri.

Letnji prelazni rok obeležila je saga oko Ronalda. Portugalac navodno želi da napusti Junajted, ali to mu ne polazi za rukom. Slavni klub je katastrofalno otvorio sezonu, Kristijano je očajan na terenu, a mediji tvrde da svojim ponašanjem remeti atmosferu u svlačionici i da nije našao zajednički jezik sa novim trenerom Ten Hagom.

Junajted je navodno spreman da ga pusti, ali problem je što nijedan veliki klub ne želi Portugalca u svojim redovima, pa se nedeljama unazad spekuliše koji su sve klubovi odbili Ronalda.

Brojne spekulacije koje su se pojavile u medijima ovog leta iznervirale su Portugalca, koji je na Instagramu najavio da će dati intervju u kom će otkriti šta se zaista događa.

"Svi će znati istinu kad dam intervju za nekoliko sedmica. Mediji vas lažu. Imam svesku u koju sam zabeležio više od 100 vesti u kojima me spominju, a možda je pet bilo tačno. Zamislite samo kako je to ", odgovorio je Ronaldo na komentar jednog navijača.

Zanimljivo, Ronaldo je ovo napisao samo nakoliko sati nakon vesti koju su objavili engleski mediji - da je trener Erik ten Hag odlučio da ga pusti kako ne bi remetio mir u svlačionici.

Podsetimo, Ronaldo je propustio pripreme Mančestera, navodno, iz porodičnih razloga. U prvom kolu ušao je sa klupe u igru protiv Brajtona (1:2), dok je u sramnom porazu protiv Brentforda odigrao svih 90 minuta (4:0).

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track