MBAPE POSTAVIO PSŽ 3 NEVEROVATNA USLOVA: Prebogatim vlasnicima kluba se diže kosa na glavi! U igri su Nejmar, Mesi, Zidan i Kejn!
Foto: EPA

Počeo da kadrira

MBAPE POSTAVIO PSŽ 3 NEVEROVATNA USLOVA: Prebogatim vlasnicima kluba se diže kosa na glavi! U igri su Nejmar, Mesi, Zidan i Kejn!

Fudbal -

Najbolji francuski fudbaler Kilijan Mbape letos je produžio ugovor sa Pari Sen Žermenom za još tri godine, ali se tik po završetku Svetskog prvenstva pojavila informacija da želi da napusti klub ukoliko mu ne ispune tri neverovatna uslova.

Mbape se do letos povezivao sa Realom iz Madrida, ali je pomalo neočekivano odlučio da ostane u Parizu. Jasno je da mu nedostaju klupski trofeji van Francuske, pa je od čelnika kluba zahtevao tri stvari.

Prvi uslov je da klub proda na kraju sezone Nejmara. Njih dvojica nisu u sjajnim odnosima, pogotovo od početka ove sezone kada su se posvađali oko izvođenja penala.

Drugi uslov je da klub zameni trenera Kristofa Galtijea. Prema pisanju medija, a prenosi OK Dijario iz Španije, Mbape je jasno stavio do znanja čelnicima da uruče otkaz sadašnjem treneru i da ulože sve kako bi doveli Zinedina Zidana. Zidan je izvisio za mesto selektora Francuske, pa je sva prilika da će se posle pauze vratiti u klupski fudbal.

Treći uslov je pojačanje u napadu umesto Nejmara. Mbape po ovim izvorima želi jako ime u napadu koje bi moglo da se uklopi s njim i Mesijem. Navodno je poručio da bi bio srećan da na "Park prinčeva" dođe Hari Kejn iz Totenhema.

Ostaje da se vidi da li će mu prebogati vlasnici kluba udovoljiti, ali je jasno da Pari Sen Žermenu, kao i Mbapeu, osvajanje Lige šampiona jeste prioritet.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track