VIDEO KOJI JE DIGAO CELU PLANETU NA NOGE: Lionel Mesi je u glavnoj ulozi
Foto: Screenshot

Argentinac u Barseloni

VIDEO KOJI JE DIGAO CELU PLANETU NA NOGE: Lionel Mesi je u glavnoj ulozi

Fudbal -

Kako se bliži kraj sezone tako se Lionel Mesi sve češće seli u Barselonu.

Mesi će gotovo sigurno napustiti Pari Sen Žermen jer mu ističe ugovor, a do sada nije pokazao želju za produženjem. Mnogi bi voleli da se vrati u Barselonu i tu završi karijeru, a snimak koji se jutros pojavio na društvenim mrežama digao je praktično sve navijače ovog kluba na noge.

Da se nešto dešava po tom pitanju govori podatak da su Lionel i supruga Antonela sve češće u Barseloni i da lagano vraćaju svoje stvari iz Pariza.

Snimak koji se jutros pojavio snimljen je ispred kuće Lionela Mesija u Barseloni i o njemu danas bruji cela fudbalska planeta.

Ipak, čak i da postoji obostrana želja, neki preduslovi moraju da se reše. Barselona mora da reši finansijske probleme i da dobije od čelnika La Lige dozvolu da imaju dovoljno prostora u budžetu kako bi doveli Mesija. Kako spekulišu španski poznavaoci situacije u Barseloni, Mesiju bi mogla biti ponuđena dvogodišnja saradnja za oko 13 miliona evra godišnje.

Lionel Mesi ove sezone u dresu Pari Sen Žermena ima 20 golova i čak 19 asistencija na 36 utakmica, ali rana eliminacija iz Lige šampiona okrenula je navijače ovog kluba protiv njega i većine zvezda u klubu, pa je to verovatno jedan od razloga zašto želi da napusti Pariz.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track