FUDBALER BRUTALNO ISMEVAO VLAHOVIĆA USRED UTAKMICE: Dušan prekrio usta, pa dobio BEZOBRAZAN odgovor o kom bruji Italija (VIDEO)
Foto: Printscreen

SUKOB

FUDBALER BRUTALNO ISMEVAO VLAHOVIĆA USRED UTAKMICE: Dušan prekrio usta, pa dobio BEZOBRAZAN odgovor o kom bruji Italija (VIDEO)

Fudbal -

Srpski fudbaler Dušan Vlahović i njegov Juventus nalaze se u lošoj situaciji u samoj završnici sezone.

Nakon što su saznali da im je oduzeto 10 bodova, igrači "Stare dame" doživeli su težak poraz na gostovanju Empoliju.

Juventus je nakon tog meča znatno umanjio šansu da izbori plasman u Ligu šampiona, a najbolji strelac ekipe iz Torina imao je žestoku raspravu sa fudbalerom Empolija.

Lijam Henderson je ismevao Srbina, tokom jednog sukoba.

Vlahović je rukom prekrio usta, a kameri je bio okrenut leđima, pa nije moglo da se vidi šta je rekao fudbaleru iz Škotske, dok se sa druge strane vidi kako Henderson uzvraća.

Navodno, ovaj igrač je poručio: "Uh, 80 miliona! Uh!".

Time se Henderson rugao Srbinu zbog cene na transfer tržištu i činjenici da je Juventus izgledao nemoćno na terenu, a ova zanimljiva razmena reči može da se vidi na sledećem snimku.

U međuvremenu, puno se priča o Vlahovićevom statusu u Juventusu i mogućnosti da ovog leta napusti klub. Čelsi je jedan od timova koji je zainteresovan za transfer snažnog Srbina i navodno je spremio ponudu od 80 miliona evra.

Nakon 36 utakmica Juventus sa 59 bodova zauzima sedmo mesto sa bodom manje od Rome, a dva od Atalante.

Četvrtoplasirani Milan ima 64 boda, što znači da će Masimilijanu Alegriju i njegovom timu biti izuzetno teško da obezbede igranje elitnog takmičenja evropskog fudbala.

U poslednja dva kola Juventus će dočekati Milan, zatim u zadnjem kolu gostovati Udinezeu.

Kurir sport

Bonus video:

00:20

Vlahović ubacuje pare za humanitarnu pomoć

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track