ZVEZDINA PORUKA NAVIJAČIMA PRED POČETAK SEZONE: Budi "sezonac", kupi kartu i uživaj! Zaslužili su! Na Vojvodinu za 400 dinara!
Foto: Printskrin/Instagram

cilj je puna marakana

ZVEZDINA PORUKA NAVIJAČIMA PRED POČETAK SEZONE: Budi "sezonac", kupi kartu i uživaj! Zaslužili su! Na Vojvodinu za 400 dinara!

Fudbal -

Crvena zvezda je na impresivan način okončala pripremni period, pred početak sezone u kojoj će igrati Ligu šampiona, te braniti duplu krunu u Srbiji.

Crvena zvezda, sezonske karte
foto: Printskrin/Instagram

Navijači su oduševljeni prikazanom igrom, energijom i moći u prijateljskom meču protiv Fjorentine u sredu, kada su crveno-beli demolirali klub duge i svetle tradicije iz Serije A. Skoro 37.000 ljudi videlo je fantastičnu fudbalsku predstavu i trijumf Zvezde nad Fjorentinom od 5:0.

Na Marakani pozivaju navijače da u što većem broju dolaze na utakmice svojih miljenika u novoj sezoni. U prilog tome spremili su i poruku simpatizerima:

- Kako igra Zvezda? Fenomenalno! Zato, postani sezonac jer su naši fudbaleri to zaslužili! Gledaj sjajan tim Baraka Bahara u Ligi šampiona, domaćem prvenstvu i Kupu Srbije uz Premijum sezonsku kartu. Vidimo se na Marakani!

“Premijum” sezonske karte pružaju mogućnost svim zvezdašima da na Marakani gledaju sve utakmicu u nacionalnom prvenstvu, Kupu Srbije i grupnoj fazi Lige šampiona. Cene “Premijum” sezonskih ulaznica su:

Sever: Nova - 14.500 dinara Obnova - 9.500 dinara

Istok: Nova - 25.000 dinara Obnova - 16.000 dinara

Zapad: Nova - 30.000 dinara Obnova - 19.500 dinara

Tribina Siniša Mihajlović: Obnova - 33.000 dinara

Crvena zvezda sezonu otvara utakmicom Superlige u nedelju od 20.00 časova, kada na stadion "Rajko Mitić" dolazi Vojvodina.

Dakle, već u četvrtak od 12 časova OVDE možete da dođete onlajn putem do vaše ulaznice. Blagajne će raditi u subotu od 10 do 17, kao i u nedelju od 12 do početka utakmice.

Cene karata su više nego popularne:

Sever - 400 dinara

Istok - 500 dinara

Zapad - 700 dinara

Tribina Siniša Mihajlović - 1400 dinara

VIP 1 i 2 - 6500 dinara

Vip Galerija: 8000 dinara

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track