POZNATI GOLMAN PREKINUO KARIJERU I PREŠAO NA SAJT ZA ODRASLE! Šokantna ispovest: Tu sam da im ISPUNIM FETIŠE, samo neka plate
Foto: Instagram/mguerrero231

KAKVA ODLUKA

POZNATI GOLMAN PREKINUO KARIJERU I PREŠAO NA SAJT ZA ODRASLE! Šokantna ispovest: Tu sam da im ISPUNIM FETIŠE, samo neka plate

Fudbal -

Poznati španski golman, Migel Gerero (29), iznenada je prekinuo karijeru.

Gerero, koji je prve korake načinio u akademiji Sevilje, odlučio je da raskine ugovor sa svojim klubom i potpuno promeni zanimanje, a njegov odabir šokirao je mnoge.

Gerero je, naime, otvorio profil na sajtu "OnlyFans" gde eksplicitan sadržaj naplaćuje po ceni od 10 dolara mesečno.

U poslednje vreme sve je više sportiskinja koje odluče da prekinu karijeru zbog prelaska na sajt za odrasle, ili da se uporedo bave njime.

One ne kriju da na pomenutom sajtu imaju znatno veću zaradu, a slučaj da profesionalni fudbaler učini ovakvu stvar, prilično je neobična.

Nakon prvih koraka, Gerero je branio za Kordobu, a u Španiji je promenio nekoliko klubova. Prema podacima specijalizovanog sajta "Transfermarkt" njegova vrednost na tržištu iznosila je 100.000 evra, a na društvenoj mreži Instagram "prati ga" preko 200.000 ljudi.

Iako njegov izbor jeste neobičan, mogao je da se nasluti.

U januaru 2022. godine on je bio deo grčkog rijalitija "Ostrvo izazova", gde je stekao veliku popularnost.

"Moje učešće u rijaliti šou imalo je veliku ulogu u mojoj odluci. Počeo sam da stvaram sadržaj i gradim publiku. Iako sam imao dve godine ugovora sa dobrom platom, između želje da uđem u ovaj svet i činjenice da više nisam zadovoljan u fudbalu, doneo sam ovu odluku.

"Bilo bi tema diskusije i zahtevalo bi specijalnu nagradu. Svaka poruka koju dobijem je nešto specijalno. Drugim rečima, na kraju imaš privatni čet gde pričaš sa fanovima lično i prigalođavaš se onome što žele. Takođe znam da sam tu da ispunim njihove fetiše. Pričaju sa tobom, traže ti da uradiš razne stvari i zavisi od toga koliko daleko si spreman da idem. Svako može da mi predloži bilo šta jer sam otvoren da čujem sve. Iskreno, imam otvoren um", rekao je on.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track