POBESNEO ZBOG TRANSPARENTA "KOSOVO JE SRBIJA" Fudbaler koji sa Srbima deli svlačionicu opleo po Rumunima, evo šta piše po mrežama
Foto: Davide Casentini / ipa-agency.ne / IPA / Profimedia

oglasio se na instagramu

POBESNEO ZBOG TRANSPARENTA "KOSOVO JE SRBIJA" Fudbaler koji sa Srbima deli svlačionicu opleo po Rumunima, evo šta piše po mrežama

Fudbal -

Bura se ne stišava...

Fudbaler Torina i reprezentativac tzv. Kosova, Mergim Vojvoda, oglasio se na Instagramu povodom transparenta "Kosovo je Srbija" koji su istakli navijači nacionalnog tima Rumunije na meču protiv reprezentacije lažne države Kosova.

Meč u Bukureštu u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo između Rumunije i tzv. Kosova prekinut je u 17. minutu zbog pomenutog transparenta i skandiranja domaćih navijača "Kosovo je Srbija". Nakon 50 minuta utakmica je nastavljena i Rumunija je zabeležila pobedu 2:0.

Odmah nakon meča svojim burnim objavama fudbaleri tzv. Kosova počeli su da vrše veliki pritisak kako bi Fudbalski savez Rumunije dobio žestoku kaznu.

Mergim Vojvoda, klupski saigrač srpskih reprezentativaca Nemanje Radonjića, Vanje Milinkovića Savića i Ivana Ilića objavio je na Instagramu dres tzv. Kosova i žestoko opleo po Rumunima.

Mergim Vojvoda
foto: Printscreen

"Rumunijo, stidi se svog načina razmišljanja! FIFA mora da uradi svoj posao kako bi poštovanje dominiralo našim sportom. Naš najveći ponos je što smo Albanci".

Mergim Vojvoda je rođen 1995. godine u Srbici. U mlađim selekcijama nastupao je za reprezentaciju Albanije, a kasnije je odlučio da obuče dres tzv. Kosova.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track